Arkadaşlar emektar işitme cihazıma veda etme vakti geldi diye düşünüyorum ama tavsiyeye ihtiyacım var. Öncelikle işitme kaybım kalın seslerde 30 dan başlıyor ince seslerde 90-100 e kadar gidiyor. İnce sesleri alamadığım içinde konuşmaları tam ayırt edemiyorum. Önceki cihazımı 2005 yılında aldım (Starkey, modelini bilmiyorum CIC model) o zamanlar işitme kaybım biraz daha azdı ve beni şu zamana kadar idare etti. Daha önce 2011 senesinde yine değiştirmeye karar vermiştim o zaman yine starkey'in i50 veya i70 modeli mi neydi tam hatırlamıyorum denemiştim ama açıkçası konuşmayı ayırt etmede çok bir farkını görmediğim için eskiler ile devam etmeye karar vermiştim. Şimdi yine eskiler ile devam etsem olur belki bozulana kadar ama cihaz zaten iki yıla bir masraf çıkartıyor ve sanki yine masraf çıkartacak gibi o zamana kadar yenileyeyim diyorum.
nedendir bilmiyorum ama widex, oticon, phonak bir türlü sevemedim adlarından mı nedir bir türlü ısınamadım aletlere ama tavsiyeye açığım. Şu ana kadar yalnızca netten araştırma yaptım yavaş yavaş denemeye başlayacağım. ilk gözüme çarpan siemens 3 mi CIC modeli oldu birde audio servise hype 70 var. Bunları kullanıp menmun oaln var mı? veya benim işitme kaybıma yakın kaybı olupta hangi cihazları kullanıyorsunuz? CIC model almayı düşünüyorum diğerlerini hiççç düşünmedim. Fiyat olarak ise menmun kalırsam belki biraz daha çıkarım ama tekine 3000 den fazla vermek istemiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
nedendir bilmiyorum ama widex, oticon, phonak bir türlü sevemedim adlarından mı nedir bir türlü ısınamadım aletlere ama tavsiyeye açığım. Şu ana kadar yalnızca netten araştırma yaptım yavaş yavaş denemeye başlayacağım. ilk gözüme çarpan siemens 3 mi CIC modeli oldu birde audio servise hype 70 var. Bunları kullanıp menmun oaln var mı? veya benim işitme kaybıma yakın kaybı olupta hangi cihazları kullanıyorsunuz? CIC model almayı düşünüyorum diğerlerini hiççç düşünmedim. Fiyat olarak ise menmun kalırsam belki biraz daha çıkarım ama tekine 3000 den fazla vermek istemiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...