Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 giriş ve 4800 prim günü ile emeklilik şartlarım nedir?

aliclk06

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2006 giriş 4800 prim var 2 yıl önce kalp krizi geçirdim 1 adet stnt takıldı ayrıca raporlu hipertansiyon ve kollestrol hapı kullanıyorum skyroz var boyun düzleşmesi var bağırsa tıkanması nedeni ile parça alıp eklendi ve kasık fıtıgı fazla yırtılma nedeni ilede parça eklendi rapor oranım kaç çıkar emekli olabilirmiyim

@samedo99,
yaş 37 kalp krizi geçirdikten sonra hem kollestrol hem hipertansiyon ilaçları kullanmaya başlattılar tansiyon önemli dikkat et dediler 2 senedir kullanıyorum

raporunuz kaç çıkar ben bilemem.

4a sigortalı iseniz birden fazla hastalığın toplamı ile vergi indirimi ile emekliliğe başvurabilirsiniz;

- 40-59 arası rapor alabilirseniz 20 yıl gerekir ki 2006+20 -> 2026 yılında emekliliği hakedebilirsiniz.
- 60-79 arası rapor alırsanız 18 yıl gerekir o da 2024 e tekabül eder, prim gün sayınızı her iki durumda da tutuyor zaten.

Üst Alt