Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 işe giriş ve 3400 pirim günü ile emeklilik şartlarım nedir?

mersinliengelli

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.
Eğer bu konu açılmışsa dikkat etmemişimdir affola.
Bilen herkesten bilgilerini aktarmalarını rica ediyorum.
01.09.2006 sigorta girişliyim
4 sene kadar boşluğum var
01.02.2010dan itibaren bi fiil çalışıyorum
prim gün sayım 3400
engelli raporumu 2016da aldım.%40 işitme
Bu durumda emeklilik tarihim ilk sigorta tarihimmi baz alınır yoksa rapor tarihinden itibarenmi?
Benden istenen şartlar 20 yıl 4400 gün
Maaş hesaplaması nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese teşekkür ediyorum,iyi günler diliyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

mersinliengelli
İlk sigorta girişin yıl olarak dikkat alınır dostum
yani 2026 da emeklisin
prim gün sayında 2023 te doluyor yaşı beklersin

2016 da yüz 40 lık raporu nasıl aldın benimde bir kulak hiç duymuyor öteki %60 duymuyor bana vermediler yeni sistemde

işitme testi sağlık kuruluna verdiğimde bana sadece sürekli %40 rapor olarak verdiler.işitme testi hastanenin sağlık kurulu biriminde kaldı.şu an emekli olacağımı varsayarsak 4400 günü ve 20 yılı şu an doldurdum diyelim ortalama ne kadar emekli maaşı alırım?sadece 2010-2014 arası asgari ücretten prim yattı.ondan sonra hep asgari ücretin biraz üstü

Şöyle bir sorum olacak.Benim emeklilik sürem 2026 yılında doluyor ama prim gün sayım 2 sene sonra doluyor.Diyelimki 2 sene sonra primi doldurduğumda işten çıkartıldım veya iş sözleşmem fesh oldu.Bu durumda emeklilik hayalmi?veya 2026da kendimi 1-2 ay çalışsam emekli olabilirmiyim?

Üst Alt