Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 sigorta girişi ve %42 raporla ne zaman emekli olurum?

ozgmctn

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar.
01.05.2006 sigorta girişim var.3679 gün ssk günüm var %42 olan engelli raporumu 2015 te aldım
özel sektörde çalışıyorum vergi indirimi için başvurmadım daha vergi indirimi için şimdi mi başvurmalıyım yoksa emekli olacagım tarihe yakın bir zaman damı başvurmalıyım. engelli olarak ne zaman emekli olurum acaba
bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler.

Aldığın raporu veri indirimi için maliye ile ankaraya maliyeye yollaya bilirsin cünkü raporunyeni

şimdi basvurursam vergi indirimi için emekliliğim yaklastımı tekrar basvurmam gerekiyormu yoksa sadece bu basvurum yeterlimi emekliliğe kadar

ozgmctn

Emeklilik zamanı gelmeden herhangi bir zamanda defterdarlıktan sakatlık indirim hakkı elde edin de, ister bugün, ister emekliliğe bir gün kala...

2008_oncesi.PNG

Merhaba
Emekli olacağım zaman elimdeki sürekli olan raporum gecerlimi yoksa o gün geldiğinde yeniden rapor isterlermi?

ozgmctn

Raporun tek başına bir anlamı yok. Defterdarlıktan sakatlık indirim hakkı elde etmeniz gerek.

ozgan

kardeş sen şimididen o vergi indirimini almaya bak zira ilerde ne olur bilinmez raporunu saymayada bilirler o yüzden bence bir an önce al

Üst Alt