Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 sigorta girişi ve %66 raporla emeklilik şartlarım nedir?

kafkasyali

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
selam %66 engelliyim 2006 ssk girişi askerlik borçlanması yatırırsam ne zaman emekli olurum emekli olmal için yenidenmi rapor almalıyım vergi indirimi aldım
askerlik borçlanması için neler yapmalıyım nasıl bir sıralama takip etmeliyim

kafkasyali
2. derece vergi indiriminize istinaden erken emeklilik şartlarınız 18 yıl 4000 prim gün sayısıdır.
Ne kadar prim gün sayınız var, askerliği sigorta başlangıç tarihinden önce mi yaptınız sonra mı, doğum tarihiniz nedir ?
Bunlara cevap verirseniz daha sağlıklı yorumlar alabilirsiniz.

3750 gün ssk askerden sonra oldu

diyelimki sartları oluşturdum çalışmıyorum da şu an emeklilk dilekçesi verdim yenidenmi rapor almalıyım

Askerliğinizi sigorta başlangıç tarihinden önce yaptı iseniz, borçlanma ile hem prim gün sayınız artar, hem de sigorta başlangıç tarihiniz borçlandığınız gün kadar geriye çekilir.
Vergi indiriminiz olduğunu belirtmiştiniz, o yüzden emeklilik şartlarınız oluştuğunda hayır sizden tekrar rapor istenmeyecek. Mevcut vergi indiriminize istinaden erken emekli olacaksınız.

Üst Alt