Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 sigorta girişim var. Emeklilik kriterlerim ve prosedür hakkında bilgi istiyorum?

mekan

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
12
Öncelikle Konuyla İlgileneceklere Çok Teşekkür Ederim.

Şimdi Benim Sağ Bacağımda Şu Anda Bulunan Dizden Kalçaya Kadar Platin Var Ve Kalçamda Kemik Yaması Mevcut Ve Sağ Gözümde Görmeyi Sağlayan Organlarda Yara Varmış Ve Tedavisi Yok

1
Sağ Ayağımdan Yaklaşık 20 Sene Önce Kemik Erimesi Kist Ve Kırıktan Ameliyat Oldum Ve Platin Taktılar Daha Sonra Platini Cıkardılar Ve Ayağım Tekrar Yürürken Kırıldı Sonra Tekrar Kist Ve Kırık Ameliyatı Oldum Ve 14 Senedir Diz Kapağımdan Kalçama Kadar Platin Var, Sağ Gözümde İse Çocukluğumdan Beri Görme Problemim Var Yani % 10 Ancak Görebiliyorum Görme Organlarında Yara Olduğu İçin Şimdi Bu Durumda
% De Kaçlık Bir Rapor Alabilirim Sizce

2
Sgk Girişim 2006 Şuan 1535 Günlük Primim Var Yaşım 28 ve Askerliğimi Tam Yaptım Çok Şükür
Annemin Üzerine Olan Küçük Bi İş Yerinde Sgkli Olarak Çalışıyorum

3
Bölgemizde Bulunan Rapor Vermekte Yetkili Bir Hastaneye Baş Vurdum Ne İçin İstediğimiz Bölüme (Özürlü Kartı Yazdım Doğrumu Yazdım Bilemiyorum) Vergi İndirimi İçin İş Görürmü Acaba

4
Şimdi Sizden İstediğim Beni Yönlendirmeniz Yukarıda Olanları Yazdım Nasıl Bir Yol İzlersem Benim Menfatime İyi Olur Acaba Sgkli Olarak Çalışmaya Devam Etmek İstiyorum Veya Annemin Üzerine Olan İşyerini
Üzerime Alsam Daha Faydalı Olurmu.

Emek Verip Okuduğunuz Ve Fikirlerinizi Paylaşacağınız İçin Çok Teşekkür Ederim...

arkadaşım madem sgk lısın vergidairesine git ve ordan sevkli olarak git böylece bisürü masraftan kurtulmuş olursun keşke öyle yapsaydın
oranlara gelirsek gözden fazla bişe vereceklerini sanmam hiç görmeyen göze 32 veriyorlar azda olsa görüyorsan oranı çok düşürüyorlar sen ne3 alsan ortopediden alırsın kardeşim 40 ve üzeri alman vergi indirimi için yeterli olacaktır

Masraf Çıkacağından Bilgim Yoktu Hocam Ama Sigorta Oldugu Icın Pek Bişey Cıkmaz Sanırım Randevuyu 3 Ay Sonraya Verdiler :S

Masraf çıkaramazlar ki zaten, Raporlardan zaten ücret alınmıyor. 3 ay sonraya randevu veren birim nedir? Vergi dairesi mi? Hastane mi?

Vergi Dairesinden Sevkle Gitmedim Direk Hastaneye Gittim Hastane Verdi 3 Sonraya İst Haseki Hastanesi

Doğru olanı yapmışşsın. Başka hastane araştır bence. 3 Ay çok ama çok uzun bir süre. İmkanın varsa başka il'den al derim. Ben Ordu ilinden 1 günde aldım raporu. Hızlıca bitirdiler ve çok yardımcı oldular.

Ne Zaman Emekli Olabilirim ??

Öncelikle Merhaba Site Yetkililere Ve Bildiklerini Paylaşanlara Çok Teşekkür Ederim...

%40 Sürekli Raporum Var
1986 Doğumluyum
2006 Dan Sigorta Girişim Var Ve 1655 Gün Prim Ödemesi Var
Ve Askerliğimi de Yaptım

Sorum Şu Ne Zaman Emekli Olabilirim SSK'lı Çalışan Olarak
Ve Raporu Aldıktan Sonra Vergi İndirimi İçin Vergi Dairesine Verdim SSK yada Raporu Şimdiden Vermem Gerekiyor mu Nasıl Bir Yol İzleyeceğim Hakkında Beni Bilgilendirirseniz Çok Sevinirim

Şimdiden Çok Teşekkür Ediyorum...

mekan

(ay/2006 +) 20 yıl sigortalılık süresi ve 4400 gün prime tabisin.

Defterdarlıktan sürekli olarak vergi indirim hakkı elde etmişsen, şimdiden sigorta müdürlüğüne bir şeyvermene gerek yok. Emeklilik zamanın geldiğinde sigorta müdürlüğüne başvuracaksın, onlar maliye'ye yazıp vergi indirim hakkın olduğunu teyit edecekler ve sonra emeklilğini onaylayacaklar.

Yanıtınız İçin Çok Teşekkür Ederim Deftardarlık Derken İndirim Hakkı Derken Raporu Ben Maliyeye vermiştim 3 ay sonra sonuçlanacak dediler ondanmı bahsediyorunuz. teşekkürler

Üst Alt