[FONT=sans-serif]Yeni yasa oldukça aklımı karıştırdı formları okudukça dahada aklım karıştı. Size zahmet yardımcı olabilir misiniz?[/FONT]
[FONT=sans-serif]Benim 01/12/2006 tarihli işe girişim var.[/FONT]
[FONT=sans-serif]4222 gün pirimim var.[/FONT]
[FONT=sans-serif]%68 sürekli raporumla 2.dereceden vergi indirimim var.[/FONT]
[FONT=sans-serif]hastalığım hastalık listesinde geçiyor.[/FONT]
[FONT=sans-serif]sakatlık oranı listesine göre yeniden rapor alsam %80 vereceklerini düşünüyorum.
Şimdiye kadar 3 kez rapor aldım.
ilki 2011 %40
İkincisi 2013 %51
Üçüncüsü 2014 %68[/FONT]
[FONT=sans-serif]
[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sorum; Direk hastahaneye gidip vergi indirimi için diyerek rapor alıp maliyeye verip vergi indirimi alıp mı emekli olacağım? yoksa sgk ya gidip sevk isteyip rapor alarakmı?[/FONT]
[FONT=sans-serif]Benim 01/12/2006 tarihli işe girişim var.[/FONT]
[FONT=sans-serif]4222 gün pirimim var.[/FONT]
[FONT=sans-serif]%68 sürekli raporumla 2.dereceden vergi indirimim var.[/FONT]
[FONT=sans-serif]hastalığım hastalık listesinde geçiyor.[/FONT]
[FONT=sans-serif]sakatlık oranı listesine göre yeniden rapor alsam %80 vereceklerini düşünüyorum.
Şimdiye kadar 3 kez rapor aldım.
ilki 2011 %40
İkincisi 2013 %51
Üçüncüsü 2014 %68[/FONT]
[FONT=sans-serif]
|
Ağır Düzeyde Çalışma Gücü Kaybına Neden Olan Durumlar Ağır düzeyde ¹efektif ambulasyonun veya ağır düzeyde ²üst ekstremite ve kendine bakım aktivitelerinin sağlanamaması Orta Düzeyde Çalışma Gücü Kaybına Neden Olan Durumlar Orta düzeyde ¹efektif ambulasyonun veya orta düzeyde ²üst ekstremite ve kendine bakım aktivitelerinin sağlanamaması Hafif Düzeyde Çalışma Gücü Kaybına Neden Olan Durumlar Hafif düzeyde ¹efektif ambulasyonun veya hafif düzeyde ²üst ekstremite ve kendine bakım aktivitelerinin sağlanamaması |
[FONT=sans-serif]Sorum; Direk hastahaneye gidip vergi indirimi için diyerek rapor alıp maliyeye verip vergi indirimi alıp mı emekli olacağım? yoksa sgk ya gidip sevk isteyip rapor alarakmı?[/FONT]