Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 SSK, 2018 memur girişi ile emeklilik şartlarım nedir?

YOLCU33

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Efendim benim sigorta girişim 2006.2018 e kadar ozelde çalıştım .2018 de ekpss ile memurluga atandim.raporumu 2014 de aldim.yüzde 90.ben erken emekli olmak istesem nasıl bir hesaplama yapmalıyım.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım

YOLCU33

(gün/ay/2006 +) 15 yıl sigortalılık süresi ve 3960 prime tabisin.

bagkur.PNG

OturanBoğa kardeşim cevabınız için teşekkür ederim.yani ben simdi 15 ocak 2018 de memur oldum memur olarak mi 15 yıl daha mi çalışmam lazim.yoksa hizmet birleştirmesi yapıp ona göre mi hesaplama yapmam lazim.daha açık bir bilgi verirseniz sevinirim
Saygilar...

Yani şöyle şunu sormak istiyorum benim 8 yıl ozelde calismisligiim var onu da sayacak miyim

YOLCU33
Toplam tabi ki. Özel sektör çalışmanız da tabi ki sayılacak.

Sayın YOLCU33
TOPLAM SSK PRİMİNİZ KAÇ GÜNDÜ ÖZELDE.
HANİ HİZMET BİRLEŞTİRME YAPACAKSINIZYA ONDAN SORDUM.

ayDÜNYAvazo kardeşim özelde 2700 günüm var 2006-2017 arası özel
15 ocak 2018 den beri emekli sandığı

YOLCU33

hocam yukarıda sana cevap verilmiş zaten güzelce...2006 yılına 15 sene ekle 2021,tamamlaman gereken gün de 3960..bunları tamamladığında emeklisin..

Ne kadar emekli maaşı alırım emekli olduğumda

YOLCU33

Kimse bilemez velakin asgari 1500 tl olur.

1500 tl üstünü kimse bilemez.

Bir de şöyle bir şey var daha ben 15 ayda askerlik var onu da hesaplatırsam daha önceye çekilir SGK giriş tarihi 2004 Mayıs askerlik girişi
Maaşa etki eder mi

YOLCU33

2004 askerlik için borçlanmaya değmez. Yani maaş açısından değmez.

Değmez desene Bülent Abi, hiç gereği yok vallahi.

Üst Alt