Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2006 SSK girişim var. 6 yıldır kamuda çalışıyorum. %45 raporla emeklilik..?
2006 sigorta girişim ve 750 gün primim var 6 yıldır da devlet kadrosundayım %45 oranındaki raporumla ne kadar zaman sonra emekli olabilirim Bülent bey teşekkür ederim
(gün/ay/2006 +) 18 yıl sigortalılık süresi ve 4680 prim ile emekli olacaksınız. Yani gün/ay/2024 yılında (ssk+bağkur+emekli sandığı + askerlik) 4680 de priminiz varsa, emekliliği hak edeceksiniz.
O gün geldiğinde sevk ile hastaneye gidip %40-49 oranlı rapor almanız yeterli.
arkadaşlar ben memuriyete 2010 yılında girdim engelli raporumu ise 2014 yılında aldım ama her yıl yeniledim en son ki rapor oranım yüzde 95... e devletten baktım orada emekli olacağım tarih 01/08/2026 yazıyor. Ben şimdi erken emeklilik talep etsem emekli olup maaşa bağlanır mıyım, yardımcı olur musunuz
Durumunuz maluliyet cetveli'Ne göre malul sayılmayı gerektirecek düzeyde işgücü kaybına karşılık geliyorsa, evet, malulen emekli olabilirsiniz. Kurumunuz eliyle SGK'ya başvurun sizi hastaneye sevk etsinler. Maluliyetiniz tespit edilirse, 10 yıllık sigortalılık süresi ve 1800 prim de tamam olduğuna göre malulen emekliliğiniz onaylanır.