Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 tarihli raporla araç alımı hakkında..?

meryem61

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba sayın yönetim
ben 20 temmuz 2006 yılında k.maraş devlet hastanesinden %100 oranın vergi indirim raporu aldım. şimdi ötv ve mtv muafiyetinden yararlanarak araç almak istiyorum.
2006 yılında almış olduğum vergi indirim raporunun kullanabileceğim söylendi bayi tarafından ancak raporun aslı bende yok hiç elime ulaşmadı noter onaylı örneğini yaptırabilmek için raporun aslını nereden termin edebilirim ?

bir de 2006 yılında almış olduğum rapor ötv indriminde kullanılabilir mi?

şimdiden teşekkür ederim

ben dün raporu aldığım hastaneye gidip aslı gibidir şeklinde onaylattım ancak vergi dairesi noter onaylı suretini istiyor. hastane raporu dosyadan çıkartmadığı için elim kolum bağlandı.
raporun kabulü konusunda ise ankara başkent vergi dairesinde ötv ilerine bakan yetkili ile görüştüm. raporun kabul edieceğini söyledi. 2003 den sonra çıkan tüm raporlar kabul ediliyor denildi.

Yaa bu vergi idaresi işi her türlü şekilde yokuşa sürüyor kesinlikle noter onaylı istiyor sırf bir rapor için ankaraya mı gitmem gerekecek offff offf

Üst Alt