Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 tarihli raporumla MEB sınavına girebilir miyim?

hakan0101

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Meb nın yapacagı memurluk sınavına gırecem.ıstenen sartlar arasında sağlık bakanlıgından alınma sağlık raporu var.benim rapor tarihim 08-08-2006 dır ve %60 raporum var.acaba sınava gırebılırmıyım...

Kımse cevap yazmadı ama bu cok onemlı bır konu duyduguma gore 2006 dan oncekı raporlar ıptal ımıs...

kim demiş iptal die ya?? Öyle şey mi olur??

basvurabılırsın fakat 2006 ve oncesınden yenı rapor ısteıyecekler.bence sen sımdıden gıdıp raporunu yenıle.

rapor sürekliyse yeni rapor istenmez. kılavuzda öyle yazıyor

merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacak. Ben kas hastasıyım istihdam için 2008 yılında almış olduğum raporum %51'di. 2010 yılında 2022 maası için almış olduğum raporumda derecem %57'ye yükseldi. MEB' e başvurularımızda raporun hangi amaçla alınmış olduğuna bakılıyor mu? Raporların istihdam için mi alınmış olması gerekiyor?
2010 yılında almış olduğum 2022 içindi bir sorun olur mu? yoksa 2008 yılında almış olduğum raporumu vereyim...

alımlarda rapor oranı ne kadar etkilidir.oranın yükseğinden aşağıya doğru mu yoksa tam tersimi geçerlidir?

örneğin aynı puan alan 2 kişinin alım sırasında raporun derecesine göre yüksek oranlı raporu olan mı yoksa düşük oranlı raporu olan mı önceliklendirilecektir?

MEB sınavı rapor bilmecesi

arkadaşlar
bugun 2006 öncesi rapora sahip olan bir arkadaşım baş vuru için gittiği milli eğitim müdürlüğünde raporu 2006 öncesi oldugu için o raporla hastahaneye göndererek (bizat gerekli yerleri arayarak) içinde bulundugu engel durmunun 2006 yılı sonrası hesaplama yöntemi ile %40 ve üzeri olurm u babında hastahaneye sevkederek kayıtını bunun sonucuna göre yönlendireceklerini söylemiş.
ayrıca arkadaşın raporunda hem çalışabilir ve ayrıca açılamalı bir şekilde çalışabileceği ve çalışamayacagı işler yazıyor. buda demek oluyorki rapor oranı ne olursa olsun ve ister sürekli yazssın yada yazmasın 2006 öncesi problem olacak gibi.
yani engel durmumuz 2006 sonrası hesaplama yöntemi ile hesaplanarak şartlara uygun engel oranı ortaya konulacak.
görünen bu

Elimdeki rapor MEB başvurusunda geçerliymiş

size yazdığım rapor bilgilerini yazarsk meb bilgi edinme bölümüne raporumun meb özürlü memur alımında gecerli olup olmadığı hakkında soru sordum cevabı geldi:

Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Başvuru No : 508549

Cevap Metni : Sürekli ibaresinin dolu olması ve raporda istenilen bilgilerin dolu olması halinde rapor geçerli olmaktadır.

Bilgilerinizi rica ederim.

yani raporum gecerliymiş

Üst Alt