Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 yılında aldığım raporumu güncelleyebilir miyim?

myki

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba

%40 Görme engelliyim raporumu 2006 yılında aldım Raporda Sürekli ibaresi mevcut.O yıllar fazla bilgim olmadıgı için Vergi indirimi için raporumu Ankaraya göndermemiştim tamamen bilgisizlik şimdi göndermek istedim ve vergi dairesindeki memur bu rapor eski mevzuata göe bu gidip yenilemen gerekiyor kabul görmüyor bu eski raporlar dedi.

Öğrenmek istediğim şu Raporumu aldığım hastaneden tekrar yeniletebilirmiyim yani doktor kontrolüne girmeden o süreci bir daha yaşamak istemiyorum ve bildiğiniz üzere raporu düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar...o yüzden eskiden aldıgım hastaneye gidip yeni mevzuata göre bir rapor alabiliyormuyum alabiliyorsam süreç hakkında bilgi verebilirmisiniz şimdiden çok teşekkürler

Hocam Temmuz 2006 dan sonra oranlar epey bi düştü
Tek gözün görmemesine % 32 oran veriyorlar
Var gerisini sen düşün

earibagi;

evet üstad dediğin gibi ozamanda öyleydi Cerrah paşadan Prof onaylı ön görüş raporu getirmiştim diğer gören gözüm için onunda damarlarda problem var neyse ozaman uğraşmıştım işte tekrar uğrasılır tabikide ama hem iş üç hemde psikolojik olarak çok etkiliyor insanı stres sıkıntı vb. Zaten elimde sürekli olarak kazanmış oldugum bir rapor var kazandıgım bir hak olarak görüyorum...Aldıgım hastane yeni düzenlemeye uygun raporu verebiliyormu bunu öğrenmek istemiştim

Düzeltme diye birşey yok..
Sil Baştan Heyette muayene olursunuz; Varda diğer rahatsızlıkları ekletebilirsiniz. Balthazard formulu ile toplarlar.

Dolayısıyla silbaştan rapor almak isterseniz: vergi dairesi aracılığı( sevki ) ile gidiniz diyeceğim..

Kolay gelsin,
dikkat et!
1.heyet raporu vermeye yetkili tam teşekküllü hastaneye gitmelisiniz.
2. heyete yazılırken fazla rapor talep ediniz. iyi yada kötü sonuç olsun yinede rapor fazlası talep ediniz. (size biri aslı birkaçtanesi aslı gibidir rapor verirler)
3.Mutlaka raporun en azından bir örneği elinizde olsun..

dipnot: vergi dairesi aracılığı ile gidilen sevk neticesinden rapor elden ele dolaştırılması yasaktır. Yani size elden raporun aslı vermezler. Talepleriniz yoksa aslı gibidir rapor vermezler. Aslı gibidir raporu elinizde olmasının sebebi ankaradan gelen onayda düşürülürse itiraz etme hakkınız olup olmadığını bilmek..

Üst Alt