Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2006 yılında aldığım Sağlık Raporu işime yarar mı?
Merhaba,ben 2006 yılında devlet hastenesinden özürlü raporu aldım %50 oranında ve bu rapor sürekli rapormuş, tekrar rapor almama gerek var mı heyete girip
ya simdi şöyle bir durum var oturanboğa abicim. benimde 2006 yılında kpss sınavına qirmeden önce aldım bi rapor %43 sürekli ibareli İŞ için yazıyor raporda ama benımle ilgili en ince ayrıntıya yer verilmiş. 2008de maaş için başvuru yaptım mal müdürlüğü benı hastaneye sevk eddi. bir rapor daha aldım bende değişen birşley yok 2006 yılından farklı bir rapor aldım ve %56 rapor oranım. işe başladım vergi indirimden yararlanaıyım emekli olmakta faydası var diye defterdarlık gittim. rapor varmı dedi var dedim bana örnek gösterdi bundan varmı dedi 2008 yılındakı raporumla aynı idi. bende raporla qiddim gerekli evraklarıda aldım. benim raporu aldı. benim 2008deki rapor su anda defterdarlıkta ve bana geril verilmeyeceğini söyledi. ankaraya gönderilecekmiş ankara sadece raporun aslını istiyormus. her neyse ben tekrar döndüm gittim böyle böyle dedim siz dedim raporu aldınız ama ben raporsuz kaldım sımdı dedım. oda bana dedi rapor lazım olduqu zaman gelirsin buraya dedi. raporun tasdikli örneğini veririz her yerde kullanırsın dedi. Şimdi benım ıcın bu sorun mudur ne yapmam gerekli. özürlü kimlik kartımda yok benim.
valla kardeşim benim bildiğim en kral raporun ömrü altı ay ondan sonrası kabul görmüyor sözde özürlülük derecemizi nüfus kağıdına işlettiğimizde daha rapora ihtiyacımız olmayacağımız söylenmişti gel görki bir devlet kurumuna başvurduğunda bu kimliği pek takan yok 2006 yılındaki raporun pek işine yarayacağını sanmıyorum inşaLLAH MAŞALLAH ÜLKESİ OLDUK BENDE SANA İNŞALLAH İŞİNE YARAR DİYORUM
oturan boğa abicim ben 2006 yılında sürekli ibareli olan %43 raporumu şimdi kullanabilirmiyim. MEB sınavı açıldı ona başvuru yapacam. bu rapor işimi görür mü diğer rapor ankaradadır kesin.