Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 yılında alınan raporlar için itirazda bulunabilir miyiz?

1974ahmet

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
2010 da kanun değişti özürlülük cetveli değişti 2006 iptal olan kanuna göre aldığımız raporlara itiraz edebilirmiyiz merkez sağlık kuruluna

arkadaşlar ben 2009 da vergi indirimi için rapor aldım sağ diz üstü ampute oldum bana ankara %38 olarak onayladı Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Yönetmeliği Yenilendi! 2010 aralık ayında ben ankaraya tekrar dilekce yazdım yönetmelik değişti tekrar raporumu değerlendirmeye alın raporumu raporumu onaylayın diye bana gelen cevap tekrar değerlendirmeye aldık durumunuzda değişiklik yok biz bu eski ölçütü kulanıyoruz diye bu ölçüt geçerli diye tekrar dilekcegönderdim cevabı 2 ay oldu daha gelmedi vergi dairesine gittim bana 2 ci defa hastaneye sevk vermedi tekrar iş yerinden çalıştığma dair bir yazı işte 3 fotoraf istedi yani tekrar başa geldik ben şu an çalışmıyorun onun için bu belgeleri veremiyorum vergi dairesine eski 2009 da aldığım raporumu nasıl tekrar değerlendirmeye koyarım veya nasıl % 40 rapor alırım hastalığım da değişme oldu tansiyon hastasıyım % 10 buna rapor verdiler devlet hastanesinden elimde başka kurumlar için aldığım % 61 ve % 53 raporlarım var ve benim ilk aldığim rapor oranım şimdiki özürlülük cetveli ne göre hastalığıma % 48 veriliyor nasıl ve nereye itiraz edebilirim cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

En son 2009 yılında almışsınız galiba raporunuzu. Üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçmiş. Hastalıklarım ilerledi deyip yetkili hastanelerden birine başvurarak yeni rapor alabilirsiniz..

bir defa denemiştim olmadı vergi dairesinden tekrar 2 kez sevk istemişti çarşamba günü bir daha gideceğim hastaneye raporuma ek olarak tekrar rapor gönderirmi ankaraya birde saglık bakanlığına gideceğim ne olacak bakalım yardımların için teşekür ederim

vergi indirimi rapor hastaneden yalnız hastalık isimleri ankaraya gidiyor puanlamayı ankara sağlık kurulu yapıyor hastaneler paporun üzerine %? kaç olduğunu yazmıyor yalnız şu hastalığı var diye yazıyor tamamen ankara merkez sağlık kurulu %?kaç aldığını ordaki doktorlar yazıyor yani rapor alanların tek muhatabı ankara oluyor ankara kaç puan verirse sakatlığına onu yazıyor vede ne hikmetse kendi derecenden düşük veriyor %40 altında ve seni sağlama çıkarıyor ben ankara merkez sağlık kurulunun kapatılmasını istiyorum hekes kendi şehrindeki hastanelerden papor oranını cetvele göre yazılıp ve başvuran kişiye verilmesini istiyorum

Üst Alt