Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 yılında alınmış kardeşime ait %90 üzeri rapor araç alımında hala geçerli mi?

cksahin

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
2019 yılından önceki sağlık raporlarında, 2006 yılında ve öncesinde alınmış raporlar için bir istisna vardı ve geçerli oluyordu.(En son 2015'te bu rapor kullanılarak araç alınmıştı.) Şuanda da böyle bir istisna var mı, eski rapor geçerli olur mu? Kardeşimin zihinsel engeli var %95 oran verilmiş ve sürekli olduğu belirtilmiş. Cevaplarınız için teşekkürler.

E devlet üzerinde gözüküyorsa.vergi dairesine göster ıstersen.benim bildiğim tekrar istenmesi yönünde

Raporun aslı ve kimlikle aldığın hastaneye git e nabıza işletir. E nabız engelli veri bankasına e devletten raporun görünür böyle yaparsan.

Not: Raporu e nabıza kaydettirirsen, o zaman engelli raporun, engelli veri bankasında yani e devlette görünür, o zaman kurumlar rapor istemez işlem yapmak istediğin kuruma kimlik ve rapor numaranı göstermen yeterli olur.

dinçkadir ve alfa rumuzlu dostlarım , cevaplarınız için teşekkür ederim.

2002 ye kadar olan raporlar geçerli bizde geçen hafta 2008 tarihli raporumuzla araç alimimizi yaptık farklı sorunlar çıksada sonuç lehimize oldu,2002 ye kadar geçerli olma durumunu bizzat il sağlık müdürlüğünden öğrendim bu arada herhangi bir kurum raporunuzu yeniletin vs.der ise sakın ola yapmayın

Bizim rapor 2006, sizinki 2008 tarihli ama belirttiğiniz 2002 ye kadar olan raporların geçerli olması mevzusunu pek anlamadım(Bizimkiler bu tarihten sonra alınmış oluyor)?
Yaşadığınız farklı sorunlar neydi aceba, birde raporunuz otomatikman e-devlete işlenmiş miydi?

Üst Alt