Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 yılında trafik kazası geçirdim. %30 rapor verildi. Ne kadar tazminat alırım?

hullupoika

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
öncelikle iyi günler .2006 yılının sonunda gecirdiğim trafik kazası sonucu 0 rapor verildi.(sağ ayak ve yüz de kırıklar gözün görme kaybı ve şaşı kalması ) kaza yaptığım zaman 20 yaşındaydım dolayısıyla kaza sonucu askerlik te yapamadım.hepinizin basına gelmiştir kaza sonrası bir anda yağmur gibi trafik kazalarıyla ilgili sigorta sirketi elemanı sardı etrafımı sonunda birisine vekalet verdim ve son haber dosyanın hesap bilirkişisinde olduğu söylendi.benim sorum bundan sonraki aşama nedir tahmini ne kadar tazminat alabilirim?

eğer aldığın % 30 luk rapor adli tıptan alınmadıysa işin zor, çünkü sigorta şirketi birinciden % 0 aldığın bir raporla , ikinciden % 30 aldığın raporun arasında uçurum var, % 5 dahi farklı oranlı raporları kabul etmiyor 3. kez rapor istiyor.
hem takipçin eğer konusunda uzmansa alacağın tazminatı söyler sana, büyük bir ihtimalle uzmanım demiştir )))

son 8 yıl için de neler denmedi ki uzmanım demiş takmıyorum inanın :D evet tüm raporlar %30 son olarak Ankara adli tıp tan istenen sonucta aynıydı.ben sadece buradaki arkadasların fikrini almak istedim.çevremde hesap bilirkişisine kadar gitmişse bir umut vardır mantığı mevcut.umarım olur ekonomik kaydım son 8 yıldır ne kadar bende bilmiyorum aksaklık ve şaşılık cabası.

100 bin tl nin biraz üstü alırsınız. (karşı taraf yüzde 100 kusurlu ise) bu parayı kusur oranı ile çarpınız..

hocam ben arkadaşın kullandığı araçta yolcuydum kusur %70 bize verilmiş ama sinyalizasyonlar bozuktu kaza sebebi sinyalisazyon.hayırlısı olsun ...

Kendi aracınızdan bu paranın yüzde 70 ini , tek taraflı kaza değilse karşı araçtan yüzde 30 unu alacaksınız .. Yalnız arkadaşınızın aracına bindiğiniz için büyük ihtimalle sizden yüzde 10 ila yüzde 30 arası hatır taşıması kesintisi yaparlar..

hocam kafam basmadı simdi .anladığım kadarı ile bi züğürt tesellisi gelecek sağolun.hos kaybettiklerimin yanında dünyayı bağışlasalar ne fayda..

Üst Alt