Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006 yılında vergi indirimi hak etmiştim. Bugün aldığım raporun oranı düşük..?

emir79

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
MERHABA!.....2006 yılında %40 Vergi indiriminden muaf belgesi aldım şuan yeni bir işte çalışacağımdan dolayı işe başlama evrakları içerisinde tam teşekküllü hastaneden çalışabilir raporu istendi bende devlet hastanesine giderek çalışabilir raporu almak için başvyry yaptım ve buğün raporumu aldım raporda AĞIR İŞLERDE ÇALIŞAMAZ İBARESİ VE %20 ORANLI BİR RAPOR VAR. 1) Bu rapor sizce 2006 yılında almış olduğum %40 vergi indirimli raporuma bir mani çıkarırmı? 2) Vergi indirimi belgemi başka işde ve başka şehirde çalışırken almıştım şuanki bulunduğum yeni işime bu vergi indirim yazımı vermem gerekiyormu?

1-Hayır almış olduğunuz rapor vergi indirim hakkınızı etkilemez, sadece işe girişte kullanın raporu iş yerinize verin aslını
2-Başka şehirde vergi indirim hakkı almış iseniz yapmanız gereken iş yerinizden çalıştığınıza dair belge alarak Şimdi çalıştığınız ilin maliye ''mükellef hizmetler birimine'' müracaat etmeniz gerekli. Şöyle bir dilekçe işinizi görür.
Daha önce xxx ilinden almış olduğum vergi indirim belgemin ilinizin mükellef hizmetler birimine alınması hususunda:

teşekkürler cevabınız için garibime giden hastaneye çalışabilir raporu almak için dilekçe dolduruyorum. Bana engel oranımı da düşüren dilekçemde belirtmediğim hususta rapor çıkıyor, böyle olunca %40 vergi indirimli, raporumu acaba bu yeni oranlı rapor ekarte edermi diye insan ister istemez düşünüyor. raporların elektronik ortama alınması bence derhal yürürlüge girmeli..

Üst Alt