Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006'da aldığım raporla vergi indirimine başvuru yapabilir miyim?

meftunahmet

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba değerli arkadaşlar,
2007 yılında defterdarlığa yaptığım vergi indirimi müracaatım da;benin 2006 yılına ait sürekli olan sağlık raporum kabul edilmemiş ve kendilerinin talebiyle bunu yeniden belirlenen hastanelerde çıkartmam gerektiği bana söylenmişti.
Haydarpaşa numune hastanesinde heyete girdim,pratisyen doktorun ayak üstü yazdığı teşhisle sağlık kuruluna girdim,kurul da beni bile görmeden kendilerince bir karar verdiler ve kapıda duran görevli sonuncun defterdarlığa gönderileceğini söyledi.
Daha sonra iş yerime gelen yazıda bana %35 gibi sınırda ve hemde eski raporumun yarısı kadar değerde oran belirlendi.
Bildiğim kadarıyla birkaç yıl önce kanun da yapılan değişiklikle eski sürekli raporların devletin her kademesin de geçerliliği sağlanmış oldu.
:confused:Eski raporum hala geçerli mi?
:confused:Eski rapoum geçerliyse önceden kabul edilmeyen başvurum bana engel olurmu?
:confused:Eski raporum geçerli değilse ne tür bir yol izlemeliyim?
:cool:İlginizi,Bilginizi ve Yardımlarnızı bekliyorum....görüşmek dileğiyle:)

Merhabalar;

Eski raporunuz halen geçerlidir, özürlü kadrosunda çalışabilirsiniz ama vergi indirimi ve emeklilik için mutlaka Ankara nın %40 ve üzeri onaylaması gerekmektedir, aksi taktirde vergi indirimi ve emekli olamazsınız..

Ben zaten özürlü devlet işçisi olarak çalışıyorum,bunun bir faydası varmı onu da bilmiyorum,şimdi defterdarlığa bu raporumla başvuruda buluna bilir miyim?

Anladığım kadarı ile bu rapor ile zaten başvurmuşsunuz, ve %35 düşmüş ankara dan,
Bu raporunuza itiraz edebilir, Tekrar dan rapor alabilirsiniz, dediğim gibi vergi indirimi ve emeklilik için Ankara nın %40 üzeri onaması lazım,

hayır başvurumu eski raporla yapmadım,2007 yılında ki başvurum da bu rapor kabul edilmedi.defterdarlığın belirlediği hastanelerden birinde yeniden rapor çıkartmamı istediler,ben de haydarpaşa numune hast. seçtim orda yeni %35 rapor verildi ve başvurum kabul edilmedi ,daha sonra kanun değişti ve eski rapor geçerlilik kazandı diye biliyorum.şimdi bu raporumu kullana bilir miyim kullanamaz mıyım merak ettiğim bu?

benim kabul olmadı eski raporum ..
2011 de yeniden aldım ve müracatımı yaptım

meftunahmet kardeş,senin o eski raporun işe girmek için almışsan ne yazıkki o raporlan sadece işe girmek için müracat edersin başka bir amacla kullanmazsın üzerindeki ibareler nelerdir mesla vergi indirimi için bir ibare geciyormu orda ?? eğer gecmiyorsa ne yazıkki yeniden rapor alman gerekir ve alaçağın raporda yazdığın gibi aynen düşük alırsın onun için sana ALLAH kolaylık versin.bende senin gibi bir mağdur kardeşinin bu tecrübeyi 2010-11 yıllarında vergi indirimi için müracat etmiş bir mağdur olan bir vatandaşım :( ALLAH kolaylık versin kardeş sana tafsiyem sen çalış en azından bir işin var boş ver vergi indirimi biz iş bile bulamıyoruz hatta işe girmek için % 40 almış olduğum raporla bile işe giremiyoruz tahsil durumumun ilkokul olmasından dolayı :( neyse sen haline şükret ve çalışmaya devam.bizlerede dua et bizde iş bulalım çalışalım.

hepinize teşekkür ederim ilgilendiğiniz için,offli sana da ayrıyetten Aallah yardımcın olsun diyorum,

Üst Alt