Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006'da aldığım raporun aslını hastaneden alamaz mıyım?

mehmet30

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
2006 yılında 2022 sayılı kanundan yararlanmak için hastaneden rapor almıstım. Rapor dosyayla birlikte ankaraya gitmişti maaşı 1 yıl kadar aldım ama 2008 den bu tarafa almıyorum ve calısıyorum. hastaneye tekrar rapor için basvuru yaptıgımda rapor alamazsın dediler daha once almıssın onu itiraz edersen oyle alabılırsın dediler. bashekim yardımcısına durumu anlattım bana Ankara ya gonderdiğin raporu geri al dedi. boyle birsey mumkunmu? mumkunse nasıl ve nerden baslayacagım? yardımlarınız için şimdiden tesekkur ederim ayrıca bu site benim rehberim oldu emeği gecen herkesten Allah razı olsun

Mukerrer raporu onlemek adina, rapor alanlara yeni rapor vermek istemiyorlar.

Bashekimlige 1 dilekce ile muracaat edip, ozurluler icin duzenlenecek merkezi sinava girmek istediginizi, ve 16/12/2010 tarihli ozurluluk olcutu ve siniflandirmasi yonetmeligine gore alinmis 1 rapor istediklerini, kendi raporunuzun eski tarihli oldugu icin kabul gormeyecegini.. varsa hastaliginizin ilerlemis oldugunu idda ederek, ozurlulugunuzun yeniden degerlendirilmesini talep edin.

raporum sürekli oran %60 ama bana aslı lazım aslını ankaraya gondermiştim dosyada oyle olacak dediler o zaman ve hiç bir bilgim yoktu. tekrar rapor almaya gittiğimde bu sorun cıktı sorunu hastanedeki kalan diğer raporu noterden tasdikli yaparak hallettim ve aslını tekrar hastaneye verdim. ama aynı sey tekrar basıma geldi bu sefer hastane vermiyor ve ankaradan raporunu geri al dediler. bu olabılırmı?

ilk yazinizda baska turlu anlam cikardim.

Siz yeni rapor icin degil, almis oldugunuz rapordan elinizde kalmadigi icin "nusha" istiyorsunuz.

Hastahane isguzarlik yapmis. Yasal olarak durum nedir bilmiyorum, yonetmelikde " haklari sayisinca nusha edilir verilir" diyor. Yani tum haklariniz sayisinca nusha size verilmeliydi. Verildi de hepsi kaybolduysa nasil olur fikrim yok.

yok verilmedi ve o nushayı alma hakkım oldugunu bılmıyordum yeni ogrendim. tesekkür ederim selim bey

Üst Alt