Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2006'da SSK'lı, 2010'da memur oldum. Emeklilik şartlarım nedir?

benim

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Daha once sorulmus yanliz okudukca kafam karisti. Durumuma özel bir kac sorum var cevaplarsaniz cok sevinecegim.
1.sol diz seviyesinde amputasyonum var.forumda 48 orani verirler yazilmis. Bu oran direkt raporuma gecer mi? Yoksa balthazarla hesaplanıp 40 altina duser mi?
2. Bu durumda vergi indirimi alabilrmiyim?
3.86 dogumluyum .sigorta baslangicim 3.10.2006 ssk girisim kadrolu olmamla eylul 2010 da emekli sandigina donustu. Hic vergi indirimi almadim.erken emeklilik durumum nedir?
Cevaplarinizz Onerileriniz yardımlarınz icin sonsuz teşekkürler.

hiç kimse kesin bilgi veremez önce engelinizi oranlamanız sonrada vergi indirimine başvurmanız gerekir eğer bunlar % 40 üzerinde kabul görürse o zaman erken emeklilik ile bir hakkınız olur

Tamamen tecrubelere ve uygulamadaki hükümleri bilenlere danismak niyetim

oturanboga bu konudaki donaniminiz tebrige şayan. Biliyordum yardimci olacaginizi. Sonsuz teşekkürler.

benim

Bir de, bugün elde edilmiş vergi indirimi ile emekliliğinizin bir ilgisi yok. Emeklilik zamanı geldiğinde sevkle gideceğiniz hastaneden alacağınız rapor emekliliğinize temel sayılacak. 1 ekim 2008'den sonra ilk kez memur olanlarda kural budur.

Üst Alt