kafayı yememek elde değil 2006 dan buyana H sınıfı ehliyetim var o yıldan bu yana faal olarak araç kullanmaktayım (%50 sağ elden ortepedik engelliyim) bütün araçlarım otomatik vitesli ve vites özel tertibatlı olarak kullandım halen de mevcut aracım var. araç 5 yıllık süresi dolduğu ve yeni ehliyet almak için aile hekimine başvuruldu aile hekimi uzman doktora sevk etti hastanede sadece ortepedi doktoru baktı üzerine basa basa söylememe rağmen başka birime gerek yok benim görmem yeterli deyip evrakla birlikte il sağlık müdürlüğüne yönlendirdi süreç buraya kadar normal. evrağı il sağlık müdürlüğüne teslim ettim ve 20 gün sonra çağırdılar bu gün de gidildi çıkan sonuç şu sürücü olamaz ehliyet alamazzzzzzzzz. raporlar verirlirken benim engel durumumdan sağ veya sol el koldan engelli 6 tane arkadaşa da benim gibi olumsuz sonuç çıktı. aracın var ehliyet iptal ) şikayet dilekçesi verdik ama ilgili memur bizleri yeni bir rapor için hastaneye yönlendirmedi denizli il sağlık müdürlüğüne yönlendirdi ki bizim gibi denizliden olumsuz sonuç alıp Aydın il sağlığa gelen bir çok arkadaş mevcuttu. onlar da zaten olumlu sonuç alamadıkları için izmir bölge sağlık müdürlüğüne gidmeleri gerekiyor gibi bir şeyler söyleniyordu.
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun
il sağlık müdürlüğü itirazımıza karşılık hastaneye mi göndermesi gerekiyordu yoksa başka bir ile mi göndermesi gerekiyor. başka bir ile gidmemiz sonradan bizlere olumsuz bir durum yaştırmı. anladığım kadarıyla yakın iller birbirleriyle paylaşırlar sonrada bölge müdürlüklerine atarlar işlemi. avrupa birliğine uyum dan dolayı ehliyet kodları değişti deniliyor adamlar uzun süre kullanılan ehliyetleri iptal edip gerçekten ihtiyacı olan kişilerin ehliyetini iptal ediyorlar.
arkadaşlar kuşura bakmayın böyle olumsuzlukla karşılaşıp cözüme ulaşan ve çözüme ulaşırken nasıl bir yol izlendiğini anlatırsanız sevinirim. insanın seyahat özgürlüğü kısıtlanır mı çözüm olmaz sa araçı götürecem meclisin önünde yakacam o kadar da gözüm karardı.
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun
il sağlık müdürlüğü itirazımıza karşılık hastaneye mi göndermesi gerekiyordu yoksa başka bir ile mi göndermesi gerekiyor. başka bir ile gidmemiz sonradan bizlere olumsuz bir durum yaştırmı. anladığım kadarıyla yakın iller birbirleriyle paylaşırlar sonrada bölge müdürlüklerine atarlar işlemi. avrupa birliğine uyum dan dolayı ehliyet kodları değişti deniliyor adamlar uzun süre kullanılan ehliyetleri iptal edip gerçekten ihtiyacı olan kişilerin ehliyetini iptal ediyorlar.
arkadaşlar kuşura bakmayın böyle olumsuzlukla karşılaşıp cözüme ulaşan ve çözüme ulaşırken nasıl bir yol izlendiğini anlatırsanız sevinirim. insanın seyahat özgürlüğü kısıtlanır mı çözüm olmaz sa araçı götürecem meclisin önünde yakacam o kadar da gözüm karardı.