Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2007 aldığım %40 raporuma aslı gibidir kaşesi yapmadılar. Ne yapmalıyım?

diyarzilan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2006 yılında almış olduğum raporum % 40 daha sonra ikinci el bir araç aldım.plaka değişikliği için benden hastane raporu istediler gidip yeni rapor aldım ve trafiğe verdim.oranına felan dikkat etmedim.ömss yede elimdeki %40 rapor ile müracat ettim.arkadaşlar bana kazanırsan senden raporun aslını veya aslı gibidir örneğini isterler dediler.bende hastaneye gidip aslı gibidir yaptırmak istedim.bana 2007 yılında almış olduğum rapor derecemin %25 olduğunu söyleyip % 40 olan raporuma aslı gibidir onayı vurmadılar.ne yapmalıyım.lütfen yardım.(bu arada özürlülüğüm 3 yaşında çocuk felci)
şimdiden çok teşekkür ederim

Raporunuzun aslını ne yaptınız ki elinizde fotokopisi kaldı? Trafiğe verdiğiniz raporun oranı mı % 25 miş? Elinizdeki % 40 oranında ki raporu aldığınız hastaneye mi gittiniz onaylatmak için? Ben tam anlayamadım konuyu..

trafiğe verilen raporun oranı % 25 .benim elimdeki rapor (fotokopi) % 40.hastane aynı hastane.
ben % 25 raporumu (2007 de aldığım) bilmiyordum(arkadaşım tarafiğe verdiği için).ben onuda % 40 tır diye düşündüm.
şimdi sınava gireyimmi girmeyeyimmi ya ad ne yapmalıyım bilmiyorum.

Üst Alt