Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2007 sigorta girişi ve 4289 pirim günü ile emeklilik şartlarım nedir?

Mustafasevim

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamün aleyküm herkese iyi akşamlar diliyorum benim bir sorum olacak bilgisi olan kişilerden bilgi edinmek istiyorum
23/10/2007 sigorta girişim var askerliğimi yatırıp bu girişi 30/07/2006 yılına geldi%64 engelli raporum var süresiz 4289 günüm var vergi indirimi ile emekli olmak için SGK başvuru yaptım bana emekli olman için 11 ayın var dedıler
Malulen emekli olsam 11 ay sonra vergi indirimi ile tekrar emeklilik başvurusu yapabilirmiyim acaba yoksa malulen emekli mi olmalıyım şimdiden teşekkür ederim

Mustafasevim,
Kardeşim sgk senin %64 raporunu malulen emeklilik için kabul etmez ve seni tekrar hastaneye sevk ederek senin malul olup olmadığına yani çalışır durumda olup olmadına dair hastaneden rapor ister.
Benim %85 engelli raporum varken hastane malul degilsin dedi ve sgk'da emekliligimi onaylamadı.
Ben mahkemeye verdim ve beş yıllık mahkeme sonucu yine emekli etmedi,üstelik 8 bin liralıkta bana avukat parası çıkarttı.
Sana tavsiyem,hiç maceraya atılma 11 ayını doldur ve emekli ol.
Diğer yoldan malulen seni mümkün degil emekli etmezler.
Geçmiş olsun.

Mustafasevim

30/07/2006 + 18 yıl sigortalılık süresi ve 4000 primle emekli oluyorsunuz. Yani 30/07/2024'de emeklisiniz.

2008_oncesi.PNG

Ben de kurcalamadan beklemenizi öneririm.

Üst Alt