Selam arkadaşlar,
5 yıldır kas hastasıyım, ilk yıllarda çalışmama pek engel olmuyordu fakat son 2 yıldır bu durum zorlamaya başladı. Son işimden de hastalığım bahane edilerek çıkartıldım. Şu an işsizim.
Malulen emekliliği düşünmeye baladım ama ondan önce en az %40 engelli raporum olması gerekiyor, dün hastaneye başvurdum büyük ihtimal raporu alacağım.
Peki şimdi bir sonraki adım ne olmalı?
SGK başlangıç yılı 2007.
2000 günü doldurmuş bulunmaktayım.
Bildiğim kadarıyla İşKUR'a da kayıt olmam gerekiyor.
Peki ya ondan sonra? SGK'ya mı bu talebimi iletmem gerekiyor yoksa başka bir yere mi?
Malulen emekli olmak istiyorum. İlk önce nereye başvurmam gerekiyor?
konuyu burada araştırdım ama net bir yanıt bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
5 yıldır kas hastasıyım, ilk yıllarda çalışmama pek engel olmuyordu fakat son 2 yıldır bu durum zorlamaya başladı. Son işimden de hastalığım bahane edilerek çıkartıldım. Şu an işsizim.
Malulen emekliliği düşünmeye baladım ama ondan önce en az %40 engelli raporum olması gerekiyor, dün hastaneye başvurdum büyük ihtimal raporu alacağım.
Peki şimdi bir sonraki adım ne olmalı?
SGK başlangıç yılı 2007.
2000 günü doldurmuş bulunmaktayım.
Bildiğim kadarıyla İşKUR'a da kayıt olmam gerekiyor.
Peki ya ondan sonra? SGK'ya mı bu talebimi iletmem gerekiyor yoksa başka bir yere mi?
Malulen emekli olmak istiyorum. İlk önce nereye başvurmam gerekiyor?
konuyu burada araştırdım ama net bir yanıt bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler