Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2007 tarihli, istihdam değerlendirilmesi yapılmamış raporla EKPSS'ye girebilir miyim?

Balboa07

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. 2007 tarihli dikkat eksikliği ve hiper aktivite tanılı toplamda %40 raporum var. 2020 ekpss ye girmek istiyorum ancak aklıma takılan bazı hususlar var.
Raporun kullanım amacında “özürlü kimliği alır” ve “özel eğitim amaçlı” kısımlarında Evet yazıyor. Yani istihdam ile ilgili bişey bulunmuyor. “Çalıştırılamayacağı işler” kısmı da boş bırakılmış. Raporum sürekli. Biliyorumki raporu yenilersem özür oranını düşürecekler. Bir çok kişi bu sorundan muzdarip Ben bu raporla ekpss’den bir yere yerleşirsem, yerleştiğim kurum benden yeni rapor ister mi? Böyle bir durumla karşılaşırsam atanma şansını kaybeder miyim?

isteyebilir tamamen şans kimi kurum git yenile istihram olsun diyor kimisinde bakmıyorlar bile sen elindeki rapor ile ekpss gir atan şansına

yerleştiğiniz kuruma bağlı şimdi değiştirsen belki ilerde yenile diyede bilirler.
siz sınava girin ilerisi için belli olmaz. istemeyebilirler de.

hangi kurumlar dikkat ermiyor acaba bu istihdam kismina..

Üst Alt