Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2007 yılında SGK'lı olup malulen emekli olan var mı? Ne kadar maaş alıyorsunuz?

_Songül_

Aktif Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar sgk girişi 2007 olup, malulen emekli olan varmı? Ne kadar maaş alıyor.

2007 yılında işe giren birisi en erken 2017 tarihinde malulen emekli olur. MAAŞ için, Emeklilikte işe giriş tarihine bakılmaz ödenilen toplam prim tutarı baz alınır.

Ayrıca malulen emekli olamaz ise vergi indirim hakkı kazanıp erken emekli olur. Malulen emeklilik ile vergi indirim hakkı alıp erken emekli olmak farklı şeylerdir.
http://www.engelliler.biz/forum/eme...-vergi-indirim-hakki-ile-emeklilik-nedir.html

Dün akşam ilçe SGK müdür arkadaş bir konudan bahsetmişti.1800 gün ile yeni olan emekli olan malul kişi 350 tl civarında maaş bağlandığındanbahsetmiş. Bu yüzden bu konuyu burada paylaştım.Sanırım 2007 sgk girşi olup malulen ( ağır engelli ) emekli olan kimse yok.

Teşekkür ederim.

aynen bende sordugumda bana 450 ıle 500 tl arası dediler sanki sadaka verıyorlar

Birde malulen emekli 970 tl civarında maaş diyorlar.Hep masal bunlar ya.

ben memurun orda dediğine inanmıyorum 2013 eylül den sonra emekli olan varsa yazsın aldığı maaşı çünkü kime sorarsan sor ordaki memur robot gibi 300-500 üçyüz
beşyüz yada 500-600 diyor hesaplama yok primlerin kaç tan yattığına bakmadan kafadan sallayıp baştan salma bu eylülden sonra emekli olan varsa lütfen prim günü maaş tutarı ve ortalama primleri kaç üzerinden yattığı ve raporu tam olarak 60üstü ama kaç olduğunu riça etsek yazarmı

2014 ocak ayında ödenecek en düşük ve en yüksek aylıklar

dönem ssk --ssk tarım --bağ-kur --bağ-kur tarım
en düşük 987 - 890 - 800 - 597
en yüksek 3.494 - 1.480 - 2.946 - 1.265

2014 temmuz ayında ödenecek en düşük ve en yüksek aylıklar

dönem ssk--- ssk tarım ---bağ-kur ---bağ-kur tarım
en düşük 1.010 - 911 - 819 - 611
en yüksek 3.576 - 1.515 - 3.015 - 1.295

İlker Bey daha açıklayıcı olabilir misiniz müsaitseniz.

Üst Alt