Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2007'de sigortalı oldum. Sol bacağım dizden ampute. Malulen emekli olabilir miyim?

Hüseyin28

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar adım hüseyin hasoğlu malülen emeklilik için bilgi almak istiyorum yardım ederseniz sevinirim

10/02/2015 tarihinde şirket aracımla geçirdiğim bi trafik kazası sonucu sol bacağımı diz seviyesinden kaybetim protez ayak kullanıyorum
sgk ya malülen emeklilik için başvurdum beni okmeydanı ssk ya heyete gönderdiler ve özür oranımı %45 olarak belirlediler
şişli sgkyı aradım belli bi zaman geçtikten sonra dosyam ne aşamada diye aldığım yanıt raporumun yeterli görülmediği ve tekrardan heyete girmem gerektiğini söylediler

şimdi özel bir şirkette çalışıyorum yeni iş başı yaptığım için izin almakda güçlük çekiyorum
ilk ssk ya girişim 2007 1800 gün prim doldurduktan sonra tekrar heyete girmem gerekiyormu
sgk ya nasıl başvuruda bulunmam lazım birde şuan özel bi şirkette çalıştığım için yine faydalana bilirmiyim

yardımlarınız için teşekkürler

Üst Alt