Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008-2009 2.el araç arıyorum..?

TabdukEmre

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Aracını satmak ısteyen varsa bana ulasırsa sevınırım.. Tsk ederım..

satılık araba

iyigünler bende cocugun adına tertibatsız 2008md tata indigo glx var arc fulolup servis bakımlı sıralı sistem lpgldir 15000 km uygunsa ara05354201643 not ihtiyacdan dolayı satıyorum

Toyota yaris 2009 sol m/m yardımcı olabilirsem arayabilirsiniz 05365242468

Olurr

Araç hakkında bilgi verirmisiniz telim 0506 345 0177 kamu hattı

Engelli aracı

Sizin rahatsızlığınız nasıl acaba?
Aracı sizin kullanmanız için mi yoksa ağır hasta olan yakınınız için mi düşünüyorsunuz. Otomatik vitesli mi normal mi? Birazdaha açıklayıcı bilgi verirseniz iyi olacak ve acaba hangi şehirdesiniz?

Araba alıcak arkadaş bu siteden incele bide burdaki fiyatları karşılaştır.
Uzun kullanıcaksan bak 15000 euro ya sıfır audi ler var dışarda.
Bilmiyorum belki daha ucuz ülkelerde vardır.Nasıl getiririmi fazla dert etme kendin bile getirirsin.
Suchergebnisse: Pkw bei mobile.de=

Kendime alıcam aracı ortopedik engelliyim otomatik istiyorum.. Yurt dısından araç getirenlere pek güvenmiyorum kusura bakmayın.. tr arabası olsun kafam rahat olsun..

TR arabası yokki onlarda dışardan geliyor.Benim kimsem yok diyorsan orda o başka al ozamn sıfır Tr den Ötv siz.
Hayırlı günlerde kullan.

yani bütçen ne durumda bilmiyorum ama sıfır araç alabilecek durumda olması gerek 2008 ve üstü araç istedigine göre bence sıfır araç al garantisi bakım vs gibi durumlardan dolayıda faydalı olur.

Üst Alt