Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 Araç içi trafik kazası ve dava süreci..?

Dragon29

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben 2008 temmuz ayında bır trafık kazası gecırdım kazada benım sucum yok sofor abım kullanıyomus arabayı yanı hayatım bu kazadan sonra mişlerle ve muşlarla doldu yanı hafıza kaybımvar yanı 2005 ile 2010 arası kara bı sayfa benım ıcın neyse konuya geleyım bu kazada benım %55 agar ozurlu dustum yanı sakat kaldım kafa tranvası gecırdım kafamın sol bolumunde 4 5 6 sinirkumesinde fasial pralizi varmıs yanı sol gozum haraketını kaybettı sol tarafa goz bebegı gıtmıyo yanı işitme yetim %55 kayıp ve yuzfelci konusmam sıkıntılı yanı bu ust kuruldan aldıgım rapor yanı 9 doc. imzası var raporumda neyse tedavılerım bıtmeden once sadece gozumle ılgılı %20 raporumvardı ve trafiksgortasına basvurdum bı kurum vasıtasıyla bılmıyorum bana odedıkllerı 14 bınlıra olmus nasıl bı hesaplama yapıldıysa bılemıyorum yanı kurum 19.200 tl amıs kendı paylarını almıslar ve 14.000 bana vermısler sımdı kendıme geldım artık ve dosyamı takıpetmeye basladım simdi raporumu 2012 ocak ayında aldım halen devam eden psikolojik tedavısı var bundan dolayı doktorum dıyo senın raporun 6 ay sonra %80 dedı neyse bu sigorta sırketıne gerı gonderdım raporumu ve kasko sırketıne benım tedavım daha bıtmemısken kasko zaman asımı olmus dıe cevap verdı ve hcsb bank ferdı kaza sıgortam varmıs bunlarda aynı cevabı verıyorlar traık sgortam ıse %55 lik raporuma bızım doktorlarımız %19 cıkarıyolar dıo oranı gelın anlasalım feragat ımzalayın dıolar hemen 20 daha odeyelım dıolar dalga gecergıbı bende bı avukatla anlasıp bı ıncelettım eskı acılan davayı dava takıpsızlık sonucu acılmamıs sayılmıs neyse ben bu arada bos durmadım sgortalar resurans sırketler bırlıgıne dılekce yazdım ve raporum ve dıger belgelerı gonderdım bana 10 gun ıcınde donulecegını belıttıler ben sunu anlamıyorum bır ınsan nıcın sgorta yaptırır !!!! sakat sakat sonradan ugrasıp vakıtgecırmek ıcın demekkı ben bunu anladım bu sacma sapan ulkede derme catma kurulan sırketlerden sgorta yaptırıyoruz ve yaptırırken sole demıyolarmı yok sukadar tazmınat oranlarımız var yok hemen verıyoruz tmm da hanı neyse ben bu davayı yenıden acıcam hakkımı aldıktan sonra 4 aydır benı ugrastırdılar bu yudende magduriyet davası acıcam cunku malulıyet tamam sakat kalmamda sgorta sırketlerının bı sucu yok ama bekleterek magdur ettıler bu konuda bılgılı kısılerın yorumunu beklıyorum herkeze mutlu yarınlar dılegımle .....

slm öncelikle geçmiş olsun sizden anladığım kadarıyla sizin aracın hem trafik sigortası var hemde normal koltuk sigortası var sizin araçta size çıkan 19.000 tlyi sigortacılar vermiş yani siz dava açmamışsınız sizin kaza tarihindeki trafik sigorta tutatarı 125.000 tl normalde sizin %80 lik raporunuzla o teminatın tamamını alırsınız ama siz 19.000 tl yi alıp ibraname imzalamışsınız eğer o paranın tamamını almamışsanız size her türlü konuda yardımcı olabilirim tlf 5079582349 msn mvcakmak@hotmail.com bu arada sigorta şirketleri kazazedeleri çok mağdur ediyor tekrardan çok geçmiş olsun

çok karışık anlatmışsın.tam olarak anlaşılmamış.

Üst Alt