Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 Ekim sonrası devlet memuru olanların özlük haklarında önemli kayıplar oluyor

Engelsizbiz

Aktif Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
2008 Ekimden sonra devlet memuru olarak atanan arkadaşların dikkatine arkadaşlar 2008 Ekimden sonra atananlar aslında devlet memuru değil standart işçilerdir sadece isimleri devlet memurudur, kadroları vardır yakında yükselme hakları hiç olamayacaktır çünkü şef, şube müdürü gibi ara eleman kadroları kaldırılıp sadece daire başkanlığı kalacaktır. Ayrıca kadroları olmasına rağmen 5434 saylı memurun tabi olması gereken sisteme dahil olamadığı içinde 01.09.2008 de işe başlayan emekli olduğunda 30.10.2008 işe başlayanın 2 katı maaş alacaktır kısacası emeklilik haklarıda gasp edilmiştir.

Arkadaş çok merak ediyorum böyle şeyleri nasıl yazabiliyorsunuz? Sadece adımız memurmuş yoksa işçiymişiz. Yok hayır ben futbolcuyum aslında ama 657 li görünüyorum. Bırakın insanların aklını karıştırmayı. 657 liysen ve okursan gayet güzel yükselirsin.

Saçma sapan şeylerle insanların huzurunu kaçırmayı bırakın.

2 kat emekli maaşı alacaklarmış. Acaba bugün emekli olan bir memur kaç para emekli maaşı alıyor biliyor musun? 1100-1200 lira maaş alıyorlar. Ne yapacaklar bize 500 lira mı verecekler?

Yukarıdaki bilgiyi forma neden yazdığıma açıklama getirmem gerek sanırım engelliler yeterince organize olurda meclise bunu aksettirebilirse hiç olmazsa engelli memurlar için bu sistemin eski haliyle devam ettirilmesi sağlanabilir diye düşünmüştüm. Ama fazla ince düşünmüşüm bu ülkede o kadar ince düşünen azınlık varmış.

cehalet kişinin bakış aşısına göre değişebilir

Üst Alt