Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 giriş, 1800 pirim günü ile ne zaman emekli olurum? Askerliği nasıl ekletirim?

AHMET BEY

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Benim 2008 7 ayi girisim 1800 gunum var 4400 gun den emekli olursun dediler ve askerlik 15 yaptim onu nasil dusuyoruz acaba

AHMET BEY,
Rapor oranınız nedir.

Şu tablo işinizi görecektir.
2008_oncesi.PNG

@AHMET BEY

Eğer askerliğinizi ilk kez sigortalı olmadan önce yapmışsanız, askerlik borçlanması yaptığınızda sigorta başlangıç tarihiniz borçlandığınız gün kadar geriye alınır.

Eğer askerliğinizi ilk kez sigortalı olduğunuz tarihten sonra yapmışsanız, o zaman askerlik borçlanması yaptığınızda bu süre prim gününüze eklenir.

OturanBoğa

Ben 2003 sigorta girişliyim.2002 'de askere gittimv çürük aldım.Bende müracat etsem acaba askerlik tarihine sigorta başlangıç tarihi olurmu.

EFSANE_52

Askerlik yapmamış olanlar borçlanma da yapamaz. Daha doğrusu, kaç gün askerlik yapılmışsa o kadar süre borçlanılır

OturanBoğa

1,5 a askerik yaptım.Fakat sorm şu askerlik yaptığım trihe sgorta başlangıç tarihmi alabilirmiyim.

EFSANE_52

Borçlandığın (askerlik yaptığın) gün kadar geri gider sigorta başlangıç tarihi

Üst Alt