Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 model sahibinden satılık ATV

DAMLA81

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Bu özelliklere sahip üç ay gibi kısa bir süre kullandığım ATV mi 2800TL' ye satıyorum

Marka: Kanuni
Model : ATV 150
Üretim Yılı : 2008
KM : 250
Motor Hacmi : 150 cc
Silindir Sayısı : Tek Silindir
Vites : Otomatik
Çekiş Tipi : 2 x 4
Taşıma Kapasitesi : Tek Kişilik
Fren : Tambur
Soğutma Sistemi : Hava Soğutmalı
Renk: Beyaz

fw7ny77c.jpg

özür dileyerek sormak istiyorum nasıl bir araç bu?

Evet aynen böyle özellikleri de belirtdiğim gibi...

Bu ilana bakmadan evvel bende nette atv satan firmaları araştırıyordum. Burada da görünce iyi oldu aslında. Bahsettiğiniz atv nin 2011 modeli 4200 TL civarı fiyatı var çeşitli firmalardan ve peşin fiyatına 12 taksit de cabası ayrıca 36 aya kadarda vade de yapıyorlar. Kargoyla gönderimde firmaya ait ücretsiz olarak.:) Meraklısına iyi fiyat aynı kentte olsak düşünebilirdim. Yada kargo masrafı size ait olursa ve taksitle satış. Bunları sağlayabilirseniz ayrıntıları görüşebiliriz. Damla81

Pardon o yazdığım fiyat 4*4 (off road) olanının fiyatıymış.

Bu araç ellemi kullanılıyor? Bacak fonksiyonu olmayanlar için uygunmu?
Ne kadar sürat yapar?:)

arka fıren ayaktan tabi fren sistemi elden modellerde mevcut surat parasına göre değişir...

bende aynısı var kullanıyorum güzel bir arac alıcısına hayırlı olsun..

benim sol bacagım yok almayı düşündüm... ulaşıöı kolaylaştır diyede fakkat denedim cok sarsıyor insanı bu arada bu arcla surat yapılmazzzz surat yapacakların iki yagı iki kolu olması lazım eski bir motosiklet kullanıcısı ve tamitrcisi olarak dan bu arcla engelli kişiler 30 km. hızı aşmasınn

evet elle kullanılıyor . sürat nekadar yapar inanın bilmiyorum enson 70 yapmıştı.ama cok sarsıyor dengeyi sağlamak zor.Ben de sol ayağımı kullanamıyorum bu aracı kullanırken 30'u gecemiyorum.devrilme tehlikesi var.

Bu özelliklere sahip üç ay gibi kısa bir süre kullandığım ATV mi 2800TL' ye satıyorum

Üst Alt