Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 sonrası rapor oranları düşmüş. Bu doğru mu?

halım1

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
herkese selam arkadaşlar

dün kontrol muayenesi için hastaneye gittim (http://www.engelliler.biz/forum/eme...trol-muayenesi-icin-yapilmasi-gerekenler.html)
şu an emekliyim destek pirimli çalışıyorum ankaradan 2 sene sonra kontrol şartlı vergi indirimi almıştım geçmiş böyle şimdi ise kurula çıktım dün bana daha önce verilen raporda genel cerrahi %50 rapor vermişti (ankara sağlık kuruluda bunu onaylamıştı) teşhis olarakta evre 2 kanser teşhisi yazıyordu şu an raporu verecek hekim bana rapor oranları tekrar düzenlendi o yüzden rapor oranın düşebilir ben yardımcı olmak isterim çünkü emekliliğin iptal olur bu durumda dedi
gerçekten samimi birisiydi ben tabiki yardımcı olabilirseniz iyi olur dedim neyse kurula girdim rapor odasından tekrardan bir hastaneye sevk edileceğimi çünkü onkoloji servisine gitmem gerektiği söylendi
yani kendi üstlerinden sorumluluğu attılar

sizlerden öğrenmek istediğim 2008 den sonra rapor oranlarında düşüş olup olmadığı bir de sevk defterdarlık aracılığıyla postayla bana bildirilecekmiş hangi hastaneye gitmek istediğimizi biz belirleyebilir miyiz bu süreçte.

herkese mutlu günler dilerim.

Elif_gibi;

valla işin bu kısmı hekese saçma geliyor ama yapacak bişey yok devlet bir hak veriyor ama bu hakkı verirkende geri almak için kendine bir açık kapı bırakıyor buda kontrol muayenesi saçmalığı oluyor kısaca anlatayım önce vergi indirimine başvuruyoruz geçerli rapor veriyor hastane hemde sürekli rapor ankara sağlık kuruluna gidiyor ordanda geçerli oranla %5o olarak kabul ediliyor fakat gelenyazıda 2 sene sonra kontrole gelmesi gerekmektedir yazıyor sadece kontrol nasıl olsa hastalığımız sürekli diyerek günlerim dolduğu için emekli oluyorum sonra kontrole gidiyorum buseferde doktor müjdeyi veriyor ve diyorki rapor oranları düşürüldü ben şimdi aynı oranla rapor veremem emeklilik hakkın elinden alınır o yüzden seni birde onkoloji servisi olan bir hastaneye sevk edeyim yani benden bulma belanı diyor git başkası sebep olsun işte böyle bakalım adresime sevk kağıdım gelecekmiş diğer hastaneye gidince göreceğiz büyük ihtimal orasıda benim sorunumu halledemiyecek tek güvendiğim durum sitede hep konusu geçer verilen hak geri alınamaz diye heralde dava açma durumuna kadar gider benim durum bundan ibaret belki başka yardımcı olacak birisi vardı yeni fikirlere açığım şu an beklemedeyim kendinize iyi bakın sorunsuz günler dilerim.

Oranlar düştü ama emeklilik süresi kısaldı.
2000 de işe giren yeni girenden sonra emekli saçmalık diz boyu...
Geçmiş olsun.
Bu ülkede mağdur olmayan tek zümre devletin katmanları ve zenginler.:(

herkese selam arkadaşlar sitede ve internette epeydir araştırıyorum net bir yazı göremedim benim raporum 2008 kasım ayında alınmış %50 vergi indirimli ankaradan onaylanmış bir rapor kontrol muayenesi geldiği için yenilemem gerekti fakat doktorun dediğine göre oranlar düştü seni birde onkolojiye sevk edelim dedi sevki bekliyorum benim merak ettiğim raporu aldığım tarihten sonra yeni bir özürlü ölçütü geldimi şuan hangi tarihli cetvel uygulanıyor yardımcı olursanız sevinirim.

yardımınız için çok sağolun.bu cetvelin geçerlilik tarihi nedir son uygulanan cetvel bumudur acaba?

Üst Alt