Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 yılında aldığım Bilgisayarımı satıyorum

MEHMETCANY

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selamun aleyküm arkadaşlar bilgisayarımın satılığa çıkarıyorum ben size özelliklerini söylim siz ona göre bir fiyat söyleyin (2008 model)
özellik
cpu:amd athlon 64 2200 mhz (11x200) 3500+
ekran kartı: Atı readon hd 2600 pro (1024mb)(1gb)
anakart:msı k9vgm (ms-7253) (2pcı 1pcı-e x1 1pcı-e x16 ddr2
anakart çipseti:vıa k8m890ce amd hammer
bıos türü: Award (03/06/08)
monıtor:phılıps 170c (17'' lcd) (bz 512025)
kasa:pro 2000 200 wolt 1 fan (ayrıca 1 tane daha takılabilir)
klavye:a4 tech
maus:a4 tech
işletim sistemi:sp3 xp

arkadaşlar ben bilgisayarı 2008 yılında 1.850 tl ye almıştım şimdi ne kadar olur bilmiyorum

Güzel kardesım ne dıyım bılmıyorum ancak su bır gercek sıstemın 64 bit uyumlu çalışmayacaktır bu yuzden bır kac yıl ıcerısınde hıc bır yazılım ıhtıyacını karsılayamayacak affına sıgınarak yazıyorum bunu.

64 bit sadece bir renk 32 bit gayet iyi bu sistem le ben gta 4 olsum tüm çıkan oyunları rahatca oynuyabiliyorum 64 bit istersen anakartı değiştirirsin 64 bit 322 bit farketmez programlar bitin bir alakası bit demek renk kalitesi demek yani 1bit=7 renk anladınmı kardeşim

:D renk olayı degıl guzel kardesım yanlıs anladın Windows 7 atıyorum bu bılgısayarda 64 bit calıstıramazsın atıyorum bu bılgısayara 16gb ram tak yanlızca 3.5 ını kullanabılırsın braz arastır ıstersen?

XP'nin tam anlamıyla yetişemediği, Vista'nın beceremediği 64-bit dalgası Windows 7 ile birlikte hayatımıza tam anlamıyla ağırlığını koymaya başladı.
Bu ve benzeri "Win7'nin başarıları" tadında blog girdileri ile tanıdığımız Microsoft yetkililerinden Brandon LeBlanc, konuyla ilgili yazısında, gezegenimizde yüklü olan 150 milyonu aşkın Win7 sürümünün %46'sının 64-bit'lik versiyon olduğunu belirtirken devamında şunları söylüyor:

Bellek fiyatlarının son yıllarda düşmesinin başat rol oynadığı bu gelişme neticesinde artık OEM üreticiler dağıttıkları sistemlere çok daha yüksek kapasiteli bellek konuşlandırabiliyorlar. Keza artık hemen tüm işlemciler de 64-bit'e destek sunabiliyor. Tüm bunların yanısıra Win7 64-bit ile uyumlu cihaz ve uygulamaların artması da bu geçişi iyiden iyiye kolaylaştırdı.
http://www.pclabs.com.tr/wp-content/.../07/cpu-z1.jpg
Windows XP'de %1 olan 64-bit popülerliği, Vista ile %11'e kadar çıksa da yine de herhangi bir ağırlıktan bahsetmek mümkün değildi. Bununla beraber %46 gerçekten de ciddi denilebilecek bir rakam. Üstelik pazar araştırma firmalarından Gartner'a göre, 2014 itibarı ile kurumsal bilgisayarların %75'i Win7'nin 64-bitlik versiyonuna geçiş yapacak. Keza son kullanıcı kanadında da, başta Amerika olmak üzere (ki zaten şimdiden 64-bit yaygınlığı epey bir arttı Yeni Kıta'da) belirli pazarlarda (ya da biz buna gelişmiş ülkelerin pazarları diyelim) 64-bitin yakın bir gelecekte 32-bit'in önüne geçmesi öngörülüyor.

64 bit 192 gb ram e kadar desteklıyor ;)

sen çok uçuyorsun kardeşim ya :D ram taş çatlasa 8 gb daha fazlasını görmedim de duymadımda anakart işlemci kaldırmaz kaç slot gerek ona :D

sevgili Mehmet Can,
bu forum bir paylaşım forumudur..
lütfen mesajlarımızı yazarken biraz daha sevgi saygıyı ön planda tutalım...

Edip kardeşimiz forumumuzun bilişim uzmanıdır..
bilgilerinden faydalanmaya gayret gösteriniz..

192 GB RAM'in kullanılabilir olduğuna dair size bir link gönderiyorum..
lütfen okuyunuz:
Windows 7 kaç GB ram destekliyor? (64 bit)

Bir gün gelecek 192 ram kaldırmıyor benım pc yı dıyecegımız gunlerı gorecegız su an akıllara zarar gelıyor ama 2 seneye kadar 2 tb flash dıskı cebınızde tasırsanız sasırmayın.unutmayın 256mb sd rami gorunce ne sasırmıstık.

Anti Oksidan;
Avni baba teveccüü edıyorsun saygılar sunuyorum.

oezix;
mehmet can zaten ben ılerıye donuk konusuyorum nacızane yorumum gelecegın teknolojısıne uygun bır yapılanma olmadıgını anlatmaya calısmıstım yenı teknolojıde fan bıle kullanılmıyor ses yok hep arabalardakı gıbı su yada oksıgen sogutmalı olacak

kardeş sen bilgisayarına ne kadar iştiyorsun kendi aklındaki fiyatı yazarmsın ?

2ci el olarak tüm parçaları hesaplayalım:p

-cpu amd: 80 tl
-ekran kartı: 70 tl
-anakart: 60
-LCD monıtör: 140 tl
-kasa: 40 tl
-klavye:5 tl
-mause: 5tl
-ram: yazmamiş?
-HDD hardisk: yazmamiş?

cockpıt kardes
monıtorhılıps 170c (17'' lcd) (bz 512025) =80 lıra yazmıssın 100 lıradan bana 100 tane yollarmısın ?
17" lcd phılıps 17C olacak yanlız
22" crea v.s ekranları aynı fıyata satıyorlar hatırlatmak ısterım
Ama dıger parcalara katılıyorum hadı toplamda cd rw v.s ekle 550 ila 600 lıra eder dıyorsun dogrumu?

EDİP:
17" lcd phılıps 100 tl vermem, sana 150 tl:p

ram 2 gb 3333 mhz hızı

hard disk içinde 70 tane oyun var kalan kısmı 10 gb :D sen isterden format atıp silersin

2420.jpg

http://i1010.hizliresim.com/2010/10/11/2420.jpg

Üst Alt