Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 yılında aldığım rapor sistemde göründüğü için yeni rapor verilmedi..?

Çarşı35

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
2005 yılındaki engelli rapor oranım yüzde 45 Yeni rapor almak için bugün hastaneye müracaat ettim sistemden 2008 de en son almış olduğum yüzde 32 lik raporum karşıma çıktı ve yenisini alamazsın dediler, fakat 2011 de diz altı ampütasyonluların oranları yükseltildi, rapor çıkartamadım ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim..

okudum yazılanları ama onlar 2011 tarihli yazılar, meclis kapanmadan birşey çıkartmışlardı tüm hastanelerde sistemde raporlar görünecek diye ve görünüyor yeni rapor verilmiyor itiraz ediceksiniz deniliyor..

aynen öyle il sağlık müdürlüğüne giderek 2008 tarihli raporunuza itiraz edeceksiniz ve yeni rapor alabilmek için sağlık kurulu raporu vermeye yetkili bir hastahaneye sevkinizi isteyeceksiniz.

Öyle yaptım bende 2008 de yönetmelik farklıydı son yönetmeliğe bakarak ne cevap çıkıcak bakalım..

ben de İzmir deyim çarşı 35
2010 yılında iki rapor aldım ikiside araç içindi birisi Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi diğeri ise Alsancak Devlet Hatanesi
2011 yılında bu kez vergi indirimi için başvurdum ilk raporumuda gene Buca Seyfi Demirsoy Hastanesinden aldım kimse alamazsın demedi normal müracaatlarımı edip 10 günde aldım .Ankara da oranım düşürüldü gene vergi dairesine başvurdum aynı hastaneyi yazdım sadece kuruldakiler yeni verdik veremeyiz dediler bende konaktaki gelirler müd gidip müdür beyle görüştüm hastaneyi aradı hastane müdür beyle görüştüm diye KIZDI il sağlık müd bir bayan var o onay versin verelim dediler sadece kendileri zorluk çıkar dı başka birşey diyen olmadı yani kalkıp il sağlık müd gittim ve bayanla görüştüm durumu anlattım az bekleyin dedi sonra gelip yarın müracaatınızı yapın dedi tekrar aynı hastaneden rapor aldım bu kez raporum da onaylan dı ..Sonuç olarak 2 yılda 4 defa rapor aldım size bu kadar uzun bir zaman aralığı olmuş ien neden zorluk çıkardıklarını anlamış değilim ...Üstelik yazılı hiçbir itiraz ve şikayetim de yok sadece sözlü olarak görüştüm herkesle ...
Tüm raporların oranlarıda farklı örneğin araç için almış olduğum raporda yazıyor ..

Üst Alt