Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 yılında aldığım raporla ÖTV'siz araba alabilir miyim?

Konular
88
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar 2008 yilinda alinmiş H sinifi ehliyet raporum var. raporumda
OZEL TERTIBATLI ELDEN KUMANDALI OTOMOTİK VITES ARAÇ KULLLANIR. Yaziyor
simdi bu rapor otv siz arac alinirken kabul olmazmi

Son düzenleme:
Eğer raporunuzda engel için sürekli yazıyorsa evet ama bunun dışında eğer ehliyetiniz eski ise yani h ise onu yenilemelisiniz araç alımı icin

Yanii nasil yenilemeliyim. Rapor suresi 1 yillik ti. Yeni repor alipmi yenilemem lazimm. Yoksa trafige gidip ehliyeti verip yenisinimi almam lazim

Raporunuz bir yıllıksa tam teşekküllü bir devlet hastanesine gidip hem yeni ehliyet için ( b sınıfı oluyor arka kısmında kısıtlar yer alıyor), hem de ÖTV muafiyetiyle araç alabilmeniz için engelli raporu almanız gerekiyor saglik kuruluna giriyorsunuz genelde ayda bir kere toplanıyor kurul size randevu verirler, ikisi farklı rapor oluyor

Ehliyet raporu ve otv indirim raporu

Arkadaslar yeni cikan kanunlarla kimse ne edecegini bilmiyor. Ehliyet ve otv indirimi rapor alan arkadaslar duzgun ve anlasilir bicimde sureci yazsinlar buraya. Birde neden ayri rapor istiyorlar ehliyette yazan kodlar otv indirimli arac alip alamayacana dair kanir degilmidir tek raporla neden ikisi birden hallolmuyor. Birde benim. H sınifı ehliyetimde OZEL TERTIBATLI ELDEN KUMANDALI OTOMATIK VİTES ARAC KULLANIR. yaziyor budurda tekrar rapor almama gerek varmi il saglik mudurlugunde kurula girsem yeni ehlyet alamazmiyim saglik kurulu raporu almadan

@mustafa-toprak Arkadaşım, gerekli yazılar var sitede ama araştırman gerekiyor. Hemen araştırmadan bakmadan, anlaşılır biçimde bu süreci buraya yazsınlar diyeceğine araştırsaydın görürdün .
Sana konu başlıkları yolluyorum oraya bak özelliklede benim yazdığım yazılara bak gayet net yazdım oralara.

Eski tarihli raporumla yeni araç ve ehliyet alabilir miyim?

H ehliyetimi yenilemek için özel hastaneden rapor alabilir miyim?

2018'de B Engelli sınıfında sürücü belgesi aldım. Tecrübeleri

Üst Alt