Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008'de aldığım raporumun aslını hastaneden alabilir miyim?

byrm_yucel

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
slmlar ;

ben raporumu 2008 yılında almıştım aslını maaş bağlatmak için ankara göndermiştim.. elimde sadece fotokopisi var istedğim zaman hastane aslı gibidir kaşe yapıyor fakat ekpss başvuru esnasında sorun yaşar mıyım.. raporumun aslını hastane bana verir mi ? bilgisi olan ?

aynı sorunu yaşadım raporum kaybetmiştim, gittim rica ettim.. kimliğini bırakıyosun onlar sana aslını veriyor hemen notere gidip aslı gibidir yaptırım geri getirdim yarım saatte.. sağ olsunlar böyle yardımcı oldular bana.

Yeni rapor alma gibi bir şansım yok malesef yani rapor oranını düşürüyorlar % 15 - 20 ancak veriyorlar... hastaneye gidip rica edeyim pembeyürekli arkadaşa yardımcı oldukları gibi bir şansım olur inşaallah...notere onay için verseler bari..

Hastane'ye başvur aslını al ..hastane o rapordan 3 adet çıkartır.. Bırı hastaya ..bırı arşive ..biride ek olarak saklar.. Gidip dilekçe ver ek olanı al

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.... Fakat dilekçe konusunu tam olarak anlamadım uygun bir dilekçe yazsam kabul ederler herhalde illaki geniş çaplı kanun içerikli bir dilekçe şart değildir umarım.._?

byrm_yucel;
artık hastanede hazır dilekçe var örnek; özürlü memur seçme sınavı için raporumun aslı lazımdır tarafınızda raporumun yedek aslını verilmesini istyorum gereğini rica ederim .ad soyad imza

benim de böyle bir sorunum oldu .SGK da nufüs cüzdanını bırakıp aslını aldıktan sonra noterde onaylatıp geri vardim.

hastaneden aslını alabilirsin ama bu sefer dikkat aslını kaybetmemeye bak ... Yeni raporda alma eskisinin peşine düş bu arada inşallah raporun sürekli ibarelidir....

raporum sürekli ibareli ..fotokopiyle işim görülüyo ama aslı da şart kısa süre içinde başvuru yapcam aslını isteyecem hastaneden bakalım nelerle karşılaşcam..

inşaallah birşey çıkmaz .. bir sorun daha olacak ben 2008 yılında aldığım raporum % 45 oranlı vergi indirimi için daha sonra aldm aynı hastane % 19 bir oran vermişti.. bunun için bir sorun çıkar mı ki karşıma???

Çıkmaz ama erken emekli olabilmek için isteniyor vergi indirim raporu... bu arada memurluk felan iş çalışıyor musun?

Memurluk için sınava çalışıyom ekpss ye...şuan olarak da muhasebe işi yapıyorum..erken emeklilik için vergi inidirimi başvurusu yapıyorum fakat hastane oran vermiyor artık ..

S.a sen sınava hazırlan gerisini takma şimdilik... 31.08.2014 sınav ona göre hazırlan...

mayhan2515;

bir ay oldu ben sınava çalışmaya başlayalı kendi çabamla hazırlanıyom akşamları yeteri kdar kpss-emss-test kitapları aldım kpss düzeyinde hazırlanıyom fakat matematik konusunda zayıfım hatta sıfırımm..

byrm_yucel;

Canını sıkma bu kardeşin de mat dan anlamıyor ama Allah nasip etti şimdi MEB de çalışıyorum...

byrm_yucel;

matematik yapmak zorunda değilsin ki yeteri kadar sözeli çalış telafi et ben matematikte 2 soru tek yaptım ;):D:eek:

notere ne gerek var?ben hasahaneye gittim dosyadan aslını çıkarıp 4 adet fotokopisini çekip,aslı gibidir imza kaşe ile bana teslim etti.

mb21;
aslı gibidir kaşeli bende de mevcut ama aslının olması hiç kafada soru işareti bırakmıyo bile .. ben hastaneden aslını almaya çalışcam.. geçen gün aöf ye kayıt oldum fotokopisi işimi gördü şükür içimden dedim birde aslını istemese bari diye allahtan istemedi hiç para ödemeden kaydımı yaptırdım..ekps de belli mi olur memur illa aslı diye tutturabilirde alma şansım varmış sonuçta

HOŞCAKAL;
sözel konusunda iyiyim çok şükür şuan için matematiğe hiç bakmıyom yine türkçe tarih coğrafya vatandaşlık üzerinde duruyom en son matematikten bir kaç soru çözümü öğrencem dengeyi ancak öyle sağlayabilirim..matta zaman kaybetmek istemiyom ..inşallah bu sene olur..

mayhan2515;

mayhan ne zaman yerleştin kaç puan aldın ve görevin nedir memur mu hizmetli kadrosu mu ??

S.a 2013/1 tercihlerinde 2. Tercihim K maraş'a MEB / Yhs yani hizmetli olarak yerleştim puanım ise 79, küsürdü.

Üst Alt