Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2009-2014 yılları arasında gördüğüm mobbing için dava açabilir miyiz?

Nihat 4444

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 16 yıllık polis memuruyum 2009-2014 yılları arasında sırf kendilerinden olmadığım için çeşitli nedenlerle rapor tutulup ceza almamı sağladılar elimde halen soruşturma evraklarının bir kısmı var 2015 yılında psikolojik tedavi görmeye başladım taki bu tarihe kadar en son D dilimi rapor verildi muhtemelen emekli olurum SGK dan yazı gelince demek istediğim bana rapor tutan sözde o zamanın amirleri fetöden ihraç oldular bimer cimer yazmadığım yerde kalmadı ama şahıslar her ne kadar ihraç edilmiş isede o zamanda amirim oldukları için verilen ceza geçerlidir gibisinden cevap geldi şimdi bilen arkadaş varsa soruyorum biz ilk pmyo mezunları okula başlarken bir çok rapor alıp sıfır hata ile okula alındık fetöcü değiliz diye sürekli sürgün yerlerde çalıştık üstüne akıldan olduk ben ve benim gibilere uygulanan mobbing den dolayı rahatsız oluşumuz için dava açabiliyormuyuz

Üst Alt