Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2009/4 ile atanan özürlüye engel çıkarılabilir mi?

Human01

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,
İşkur sözleşmeli pozisyona ösym tarafından yerleştirildim.ama atamamı kurum yaparmı yapmazmı bilmiyorum.Ne dersiniz sorun çıkarmı?
sağlık kurulundan memur olabilir raporunu nasıl alacam,ya vermezlerse.
(zaten şu anda memurum,ama memleketime ailemin yanına gidecem.burda bana bakacak kimse yok) yardım edermisniz?

Sen daha önce 657'ye tabi değilmiydin?Bir başka değişle, Üniversitede Sözleşmeli değilde,normal memur olarak çalışmıyormuydun?

657 ye tabi isen zaten tayin isteme hakkın var çşitşi sebeplerle.ösym aracılığı ile yerleşmelerde sağlam raporu aranıyor diyebiliyorum.

evet memurumda kurumum muvafakat vermiyor.diğer kurumlarda zaten kadro dolu diyorlar.ikinci sınıf insan muamelesi görüyorum.6 kuruma başvurdum hepside rted cevabı verdi.tek çarem kaldı sözleşmeli.onada yerleştim.ama ne yapacağımı bilmiyorum.

----------

kurumlardaki yöneticiler sanki babalarının malını esirgiyorlar bizde.dilekçe veriyorum nakil için bin dereden su getiriyortlar.
dava açsam diyorum bazen ama önce kurum bulmam lazım.oda olmuyor.

Üst Alt