Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2009 raporum ile vergi indirimi alabilir miyim?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
herkeze merhabalar;

2009 yılında izmir ataturk arastırma hastanesinden(hakem hastane) den
hemofili A (faktor aktıvesi%4) %40
sol goz hic gormuyo %20
toplamda %52 surekli raporum var. acaba bu raporla vergi dairesine basvurup,vergi indirimden faydalanabilirmiyim acaba arkadaşlar, simdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

2009 yılındaki raporunuzu kabul etmeyebilirler,
etseler dahi, şu şekilde geri döner:

b. Koagülopatiler (Hemofili A, B, C ve diğer faktör eksiklikleri, Von Willebrand Hastalığı Tip III)
2- Faktör Aktivitesi %2-5 (en az iki kez, farklı zamanda ölçülmüş) %40

Tek göz, % 32

Toplamda % 59 olarak geri döner. Çünkü sakatlık oranı cetveli 'ne göre verilen oranlar 16 Aralık 2010'da güncellendi. Dilerim % 60 ve üzeri oranla 2. derece olarak döner, 1 puan için yazık olmasın:)

en az iki kez, farklı zamanda ölçülmüş tetkik sonuçlarınıda isterlermi yada rapor yeterlimi sadece hemofilide
bu arada gozdeki oranda yukselmiş %20 den %32 olmuş
su an 15 yıl 5055 gun prımim var ne yapmalıyım acaba ?? nasıl bir yol izlemeliyim
teşekkür ederim

Elinizdeki raporla başvurun önce, kabul etmezlerse sizi hastaneye sevk ederler zaten. Rapor oranı düşük gelirsede itiraz hakkınızı kullanırsınız, yeniden hastaneye sevk edilirsiniz.

Sigorta başlangıç yılınız,
doğum yılınız nedir?

vergi indirimi almak istediğinize göre ssk'dan emekli olacağınızı varsayıyorum:
2008_oncesi.PNG

% 40-59 arasında 3. derece olarak onaylanırsa 16 numaralı şartlara göre emekli edilirsiniz.
3 yıl sonra doluyor.

cok kotu yaa 1puan için 1 yıl geç emekli olmak
acaba verdiğiniz oranlar doğrultusunda 59,2 yapıyor hani tamamlarmı acaba 60a

vergi dairesi elinizdeki raporu kabul ederlerse ankaradan Y ile geri doner muhtemelen
yani yeterki vergi dairesine kabul ettirmeye bakın demek istediniz kısmet hanım...

Hayır kabul etmezler ama etselerde yine yeni cetvele göre oran verirler demek istedim.

anladim tesekkur ederim kissmet hanim.
benim raporumda sag saglam sol total glokom vaskuler (yanlis yazmidiysam tabii) yaziyor yine de en kotu ihtimalle yuzde otuz iki alimir miyim acaba sol goz hic gormuyor

arkadaşlar kusura bakmayın yanlıs yazmısım 2009 ta % 20 almıstım gozden

raporda tam olarak;"sağ saglam sol total vaskülarize lokom" yazıyor hic gormuyor % 32 alabilirmiyim...

Bir göz tümüyle körse, evet, % 32 oran kesin verilir.

tesekkur ederim hocam.
bugun 2009 tarihli raporum ilee basvurdum vergi dairesine kabul ettiler
hayirlisi bakalim ankaradan husranla geri donmez umarim.endiseli surec basladi benim icin,noter tasdikli rapormu teslim ettim yanliz fotoragrafa gerek yok dediler umarim sikinti olmaz

Üst Alt