doktorum yüzde 40 rapor alabileceğimi söyledi.ciddi ciddi düşünüyorum.bipolar bozukluk hastasıyım.şimdi ben bu raporu alsam bana nasıl faydası olacak? örneğin; erken emekli olabilecek miyim ileride,çalışma hayatımda ne gibi faydaları olacak? özel sektörde çalışıyorum şartlar ağır,çalışma süresi,maaş vs.bir faydası olur mu,olursa ne olur? rapor için başvurup başvurmama konusunda çok kararsız ve tereddütlüyüm.kısacası bana ne getirecek? beni bilgilendirebilir misiniz? çok teşekkür ederim.
benim önem verdiğim erken emeklilik konusu varmış.ben daha çok bununla ilgileniyorum.ve tabi ki çalışma şartlarımda bir düzelme olur mu? günde 12 saat haftada 6 gün çalışıyorum.işveren bu süreleri düzenler mi,maaşımda düzenleme olur mu,kaç senede emekli olurum eğer böyle bir şey olacaksa,kısacası her türlü detaya ihtiyacım var.yardımınızı ümit ediyorum
benim önem verdiğim erken emeklilik konusu varmış.ben daha çok bununla ilgileniyorum.ve tabi ki çalışma şartlarımda bir düzelme olur mu? günde 12 saat haftada 6 gün çalışıyorum.işveren bu süreleri düzenler mi,maaşımda düzenleme olur mu,kaç senede emekli olurum eğer böyle bir şey olacaksa,kısacası her türlü detaya ihtiyacım var.yardımınızı ümit ediyorum