Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2009 veya 2010 yılında KPSS olacak mı?

indian

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Duyduğum kadarıyla 2009 yılında kpss olmayacakmış. Doğruluğu nedir acaba bilgisi olan var mı?

normal tarıhi 2010 ayrıca ösym nin sınv takviminde kps görünmüyor.

2010 da kpss olacak mı?

2010 da ortaögretim için kpss olacak mı

Selam

Bu konuda kanun var iki yılda bir sınav yapılması zorunlu 2010 yaz döneminde kesin yapılır

Ortaöğretim ve Önlisans mezunları için 2 senede bir sınav yapılır.2010 sınav var yani

peki arkadaşlar 2010 yılında kpss olacaksa. kursa gitmeyi düşünüyorum ben. zaman açısından ne zamanı önerirsiniz. hani şöyle istiyorum. kurs biter bitmez hiç bir şey unutmadan sınava girmek.. bu esnada daha çok puan alacağıma eminim.

teşekkürler...

dersaneler hazıran ayında 3 aylık hızlandırılmış kurs verıolar onlara katılabılırsın

arkadaşlar ben öss ye hazırlanıyorum kpss yede girmeyi düşünüyorum öss kazanamazsam belki diye olabilirmi acaba?
bölümüm sözel
torpil olmadan olmaz diyorlar bizdede torpil yok....

olabilirmi ne yani öss ile kpss nn alakası neki olur tabiki sen girde torpil kısmı sonradan düşünülecek şey elinden geleni yaparsın girmeyip sonradan pişman olmaktansa

2010'da KPSS sınavına özürlülerde girebilecek mi?

kpss 2010 da özürlüler katılacak mı? barajdan muhafmıyız?

mrh bende bu konuyu merak edıyorum bilgisi olan varsa yazarmı şimdiden tşk

katılacak tabiki.işçi alımları kpss ile oluyo

barajdan muafmıyız yoksa 60 baraj puanı bizede uygulanır mı

slm özer kardeş bence baraj diye bişey yok en yüksek puandan aşağı doğru sıralamaya gidiliyor diye biliyorum

yasin;

yani arkadaşlar burada en yüksek puan alan kazanır. burada engelimize, hastalığıma v.s bakmıyrolar. puana bakıyorlar..

mrh benim kolumda problem var. bu öğretmen olmama engel degıl ama engellı olarak gırersem raporda ve diğer seylerde problem çıkartırlamı veya normal kadroda girsem ne gibi kayıplarım olur. engellı olduğum için ve o kısımda basvurduğum için bu seferde normal kadroda iş bulamama olasılığım varmı kafam çok karışık

----------

engelli olarak işe girer yani öğretmen olursam ve o kadroda başlarsak ne gibi avantajları var normal olarak göreve başlayan öğretmenlerden bu konuda bilgisı olan varmı şimdiden tşk

Üst Alt