Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2009 yılında % 40 rapor aldım. Bu yıl % 33 aldım. Önceki raporum geçersiz mi?

OZİCAN

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
:( işe girebilmek için 2009 taihinde rapor aldım % 40. bu raporu vergi dairesine verdim, ankaradan 1 yıllık vergi indirimi geldi, tekrar vergi indirimi istersem tekrar hastaneye çıkmam gerektiği yazılı idi.
bu sene tekrar vergi indirimi için müracat ettim, hastane raporumu %33 verdi.
benim önceki raporum geçersiz olur mu?
hakkımı kaybettim demek mi oluyor arkadaşlar.

Malesef hakkınızı kayıp ettiniz artık vergi ind. hakkından faydalanamayacaksınız

%40'lık raporun süresi 1 yıllık mıydı?
Şu anda sakatlık oranı cetveli'ne göre hangi oranda işgücü kaybı oranı verilmesi gerekiyor size? Eğer cetvele göre %40 olması gerekiyor idiyse ve/fakat hastane düşük oran vermişse, bu durumda il sağlık müdürlüğü nezdinde rapora itiraz edebilirsiniz. Başka hastaneye sevk ederler sizi...

Elinizdeki raporla sakat statüsünde çalışmaya devam edebilirsiniz. Buna engel bir durum yok. Ama vergi indirim hakkı elde edemediğiniz için erken emekli olamazsınız.

Üzgünüm

degerli arkadaş eger vergi indirim %40 onandıysa sen niye tekrar vergi indirim müracat ettin keşke etmeseydin benimde tahmını bişey söylemek istersem malesef kaybettin bence hic gerek yoktu tekrar cıkarmak icin

Yep,o rapor süreli verilmiştir arkadaşa yani kontrol muayenesi şerhiyle.
Yoksa kimse sve seve hastanelerde sürünmez.

Üst Alt