Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2009'da aldığım rapor kabul görmedi. Vergi indirimi başvurumda oran düşürüldü?

ENGELLİ DÜNYA

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
2009 yılında aldıgım %46 sürekli engelli raporum olmasına rağmen tekrar hastane ye sevk ettiler.bugün hastaneye gittim ve %28 verilmiş.şimdi ne yapmam gerekir.6 ay bekleyip tekrar mürecaat mı yoksa vergi mahkemesine mi başvurmam gerekir.ekpss yi etkilermi?rica etsem bilgi sahibi arkadaşlar yardımmmmmmmmmm

Hak gasp'ı

ENGELLİ DÜNYA

Merhaba Kardeş, aynı durumda olup araştırmalarım sonrasında bir avukat şu bilgiyi verdi, ben henüz başvurmadım ancak ilk fırsatta yapacağım inşAllah. Çünkü; kanun ne diyorsa o.. Kimsenin keyfine göre uygulama olamaz..

..
HANGİ YILLARI İSTEDİĞİNİZİ TEK TEK BELİRTEREK BULUNDUĞUNUZ ŞEHRİN VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI GELİR VERGİLERİ GURUP MÜDÜRLÜĞÜNE .............................. YILLARI FAZLA VE YERSİZ KESİLEN GELİR VERGİSİNİN İADESİ KONULU DİLEKÇE VERMENİZ GEREKİYOR.
RED CEVABI GELİR YA DA CEVAP VERİLMEZSE DAVA AÇARSINIZ.
KAZANIRSINIZ.

Avukat bu şekilde bilgi verdi. Doğrusu da zaten bütün haklardan yaralandırılıp ta vergi indirimi ve erken emeklilik hakkı verilmemesi hak gaspıdır. Kurumlar arası danışıklı kan emme operasyonudur bu yaptıkları.. mahkemeye vermek en doğrusu..

Saygılar.

ENGELLİ DÜNYA

maalesef 3.3.2013 öncesi raporlar kabul görmüyor buda oranların değiştirilmiş olmasından dolayıdır bu şekilde binlerce insan mağdur olmuştur sürekli olan raporlar bile red edilmekte işleme alınmamaktadır engelli kişi olsun gider yeniden çıkarırım demekte fakat aldığı oranı görünce acı gerçekle karşılaşmaktadır bu orana itirazda çoğu zaman olumsuz çıkmakta ve uzun süren yargı yolundan başka çare kalmamaktadır

Üst Alt