Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2009'da aldığımız sağlık raporu her hastanede görünür mü?
eğer sistemde kayıtlı olmasaydı aldığım rapor yokmuş gibi başka bi hastaneden şansımı deniyecektim yani %38 raporumu belki başka bi hastaneden %40 alırım diye sormuştum .
Robinson;
Bende de kalça çıkıklığı var.Bana da ocak ayında %38 rapor verildi.Hareket kısıtlılığı,kısalığından,kireçlenmesinden dolayı.Bu hafta Lokman Ayva'ya yazı gönderdim.O da aralık 2010'dan sonraki sakatlık cetveline göre %38lerin %40'a yuvarlanacağını söyledi.Rapora itiraz etmemi önerdi ama ben rapora itiraz edemeden kalça protezi ameliyatı oldum.Eğer siz bu aralar raporu aldıysanız tekrar itiraz edebilirmişsiniz.İsterseniz sizde Lokman Ayva'ya yazın başınıza gelen bu olayı.Eminim kayıtsız kalmayacaktır.Ben %40 raporunu alamadım bari siz alın.İnşallah.
teşekkürler verdiğiniz bilği için lokman ayvaya yazmamı söylemişsiniz nasıl ulaşabilirim lokman ayvaya ..
norman bey sizce benim % 38 raporuma mı itiraz etsem yoksa hiç raporum yokmuş gibi başka bi hastanedenmi alsam sizce hangisi benim için avantajlı olur..
sevgili arkadaş raporlar hangi devlet hastanesinden lamışsanız o devlet hastanesinin arşivinde dir.ama başka devlet hastanesinden tekrar başvurabilirsiniz bir sakıncası yoktur...sağlık raporunu ne amaçla alıcaksınız ....onu bilmemiz lazım....alacagnız rapora göre değişir...bende hastanede çalışıyorum saglıkcıyım ....saygılar.....
teşekkürler aydın bey verdiğiniz bilgi için ben sağlık raporunu engelli kadrosundan özel yada kamu kurumuna girebilmek için almak istiyorum siz hangi hastanedesiniz aydın bey ??
arkadaşlar benim 2009 da aldığım rapor yüzde 35 di şimdi girdim yüzde 37 çıkartılar ama önemli olan sultanbeyli devlet hastanesi ne gideyim dedim bana 2009 da çıkartmışsın dediler raporuna itiraz et yoksa burdan sana rapor veremeyiz dediler aradan 2 sene geçmiş dedim olsun dediler raporuna itiraz edeceksin dediler
İşgüzarlık yapmışlar... Rapor şu gerekçelerle ile kolayca çıkartılır:
1- Sakatlığım ilerledi
2- Önceden verilen raporda kullanım amacı bölümü benim kullanmak istediğim hakka dair değerlendirme içermiyordu.
oturan boğa sizin dediğinizi kartal lütfü kırdal araştırma hastanesi sağlık kurulundaki görevliye söyledim ama oda aynıı lafı soledi eski rapora itiraz etmem lazımmışş.
Yahu, rapora neden itiraz edilir? Raporun yanlış olduğu iddiası varsa. Ama sizin böyle bir itirazınız yok ki... Siz, cetvel değişti, o rapor kadük oldu diyorsunuz. Ortaya çıkan bu yeni durumda itirazı gerektirecek bir durum yok.
Bence hastane başhekimine gidin ve sorunu çözmesini talep edin.
Daha önceleri kalça çıkığı (sol ve sağ femur) %45 süreklidir raporu alan biri daha sonra standartlar sebebiyle 2009 da faraza gitti maaş almak için ve jendisinden yeni rapor istendi.Hastaya %33 verildi,şimdi bu rapor mu geçerli?Yoksa daha önceden 3-4 defa hep aynı oranlarda almış olduğu %45 olan rapor mu?Teşekkür ederim...