Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010 mercedesc 180 satılıktır (%90 ve üzeri raporlu olmalı)

mahir21100

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2010 mercedesc 180 satılıktır (%90 ve üzeri raporlu olmalı), ARABA TEMİZ, İLGİLENEN OLURSA YAZIN LÜTFEN

ben almayı düşünüyorum ama alırsam engelli maaşı kesilirmiş

araç hakkında daha detaylı bilgi verebilirsen..?

Beni arayabilirsiniz

Araba ile ilgili beni arayabilirsiniz

Araç hakkında sahibinden veya benzeri sitelere link ekleyin veya buraya detaylı yazarsanız iyi olur

2010 mercedes c 180 benzin-lpg (prince marka) kompressor, amg jant, panoramik tavan, yarı deri koltuk, triptonik vites, 63000 de, beyaz renk , gri döşeme....sahibinden

Garantisi üç ay önce bitti ama bakımları yine serviste yaptırıyorum, periyodik düzenli bakımları yaptırdıgım için indirin yapılıyor

Hayırlı satışlar o zaman sana.
Konu dışı olucak ama bi şey merak ediyorum, araba 5 yılı dolmadan yine engelli birine satılırsa tekrar ötv indirimiyle araç alınabiliyormu ?

Yok alınmıyor hocam 5 senenın dolması sart sızın 3 senenız gıtmıs 2 sene sonra tekrardan ötv vermeden sıfır araç alabilirsiniz...

Bu arada hocam bizdede hyundai ix35 var style plus APA 2012 model 10 bin km de kazası boyası yok takas düşünürmüsüz üstüne cüzi bir miktar eklesek?

Üst Alt