Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010 model Hundai 1.4 Team aracımı satmak istiyorum. Satış fiyatı ne kadardır?

ncan

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar evimizin borcunu ödemede zorlanıyoruz ve hundai 1.4 team arabam var 2010 model 11300 km BRC lpg takılı ve hatasız dün yıllık bakımları yapılmıştır satışa çıkarsak engelli den engelliye ne kadar eder bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

20 binden aşağı verme. tabi ötvsinide düşersen fazla bişey kalmaz elinde...

veydel;

şuan otomatik 2010 model otv indirimi olmadan zaten 20 bin civarında. nasıl yermi binde ağşaya satmasın. hem uç yıl dolmadan bildiğim kadarıyla engelliden engelliyede satamaz.

3 yıl dolmadan satılmıyomu bu çok kötü bir haber bunu bilmiyodum aparat yok konyada yım 18.000tl gibi düşünüyordum ama şu 3 yıl meselesi kafamı karıştırdı

Bes yıl dolmadan engelli birine satarsın ama sen araba almak ıcın ılk aldıgın trhden besyıl dolmadan otv sız arac alamazsın su an sadece engellı bırın satarsın engelsız bırıne ancak ötv yı ödeyıp satman mumkun ama bu sana pahalıya mal olacagı ıcın en mantıklısı engellı bırıne satman satcagın kısının raporu(özel tert arac kullanabılır) ve h sınıfı ehlıeyetı olması sart.

muhtocan;

bende ondan bahsediyorum zaten. 20bin tlye satar gidip ötvsinide öder. başka yolu yok...

merhaba
aracla ilgileniyorum. Iletisim bilgilerini birakirsan ayrintilari konusalim.

Üst Alt