Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010 sigorta girişi ve %47 raporla ne zaman emekli olabilirim?

ertackaracan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.

Ben %47 engelli raporum var ve sigorta girişimde 2010 şuanlık prim sayım e-devletten baktığımda 2960 ben bu bağlamda ne kadar sürede emekli olabilirim ve ne kadar maaş alırım.

ertackaracan mrb
Sgk girişiniz 2008 den sonra olduğu için
Vergi indirimi almanıza gerek yok
18 hizmet yılı ve 4300 güne tabisiniz
şartlarınız oluştuğunda 2028 yılında sgk gidip erken emeklilik başvurusunda bulunduğunuzda hastaneye sevk alacaksınız %40 ve üzeri bir oran alırsanız kurum emeklilik talebinizi onaylayacaktır.

Kaç yaşında emekli olurum ? Ne kadar maaş alabilirim ?

Benim %47 raporum var ve ilk işe giriş tarihim 09.09.2010 şuanda benim 3047 primim var.Şuanda 28 yaşındayım.Benim öğrenmek istediğim ben,m prim sayımı kaç yapmam lazım ?

4300 gün

2008_oncesi.PNG

Benim sigorta giriş 2009/9.ay hesaplamada böyle çıkarıyor.

Emeklili Şartları
Toplam Prim Sayısı : 3800 Gün
Sigortalılık Süresi : 16 Yıl

Sizin Durumunuz
Sigortalık Süresi : 10 Yıl
Toplam Prim Sayınız : 3113 Gün

Sigortalılık Sürenizin Dolmasına : 6 Yıl
Prim Gününüzün Dolmasına : 687 Gün

Ilk ssk girisim 2006 ödenmis prim 3548 yuzde 46 raporum bulunmakta ne zaman ve nasil emekli olurum tesekkurler

soneroz.16

Bakın yukarda paylaşılan cetvelde yazıyor. Ordan bakarak hangi yılda olacağınız belli zaten.

2008_oncesi.PNG

%47 raporla 2010 işe giriş tarihi ile ne zaman emekli olurum ?

%47 raporla 2010 işe giriş tarihi ile ne zaman emekli olurum ? Ve birde ne kadar maaş alabilirim.

Üst Alt