Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010 veya 2011 model otomatik vitesli araçlardan en ucuzu hangisidir?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
ÖTV den faydanmış olarak En ucuz araba acaba hangisi olabilr. Sadece otomotik vitesli olsun yeter

honda civic lere bka derim hondanın otomatik şanzuman konusunda başarılı oldugunu biliyorum. ucuzluktan kastın nedir ama bir fiyat verseydin ona göre arabalar söylenebilirdi

Sayın bumerang maksimum 13 bin tl olur çünkü üniverste öğrencisiyim gidiş gelişte sorun yaşıyorum en fazla 13 bin tl lik...

13 bine sıfır araç biraz zor bulursun gibime geliyor..

hem de otomatik :S ötv indirimleri ne kadar bilmiyorum da ben olsam chevrolet aveo alırdım, otomatik vitesli fiyatı 23 bin tl den baslıyor..

13bine sıfır araç bulamazsın arkadaşım 2. ele bakacaksın

hyundai getz olabilir ucuz olarak oda sana yaklaşık 20bine gelir.

Piyasada en ucuz alınabilir araç, Hyundai Getz fakat benzinli araba tavsiye etmem.
Hyundai Accent ERA Dizel otomatik almanı öneririm.. Benzin çok yakıyor, Dizel ekonomik

Fiyatlar;

Hyundai Getz: 18.200 TL (Benzinli)
Hyundai Accent ERA: 23.200 (Dizel)

Bunlar aşağı yukarı standart fiyatlar.. Tabiki %37 ÖTV düşürülmüş hali..

Yurtdışından getirmeyi denesen çok daha avantajlı olur sanırım.

13 bin tl ye sıfır güvenilir saglam birde otomatik araç bulman zor. ayrıca yurtdışındanda 3 yaşında saglam güvenilir otmatik araç bulamazsın. taksit diyorsun bence içine sinen bir aracın peşin verip gerisni kredi yada taksitlendirme ile yapabiliyorsan yap sonuçta bunu uzun süre kullanacaksın.

sedat kadeşim araç alımında % delere takılma
sadece özürün nasıl ? onu söyle
ben 20 yıldır ehliyet için uğraştım olmadı 2010 / 8 ayında zoraki aldım ŞÜKÜR maliye işinin içindeyim araç alımı için gittim bana araç alımında ötv diğer indirimlerden yararlanman için özürüne uygun hareket ettirici aparat yapman lazım dediler o yüzden % de kaç o önemli değil senin özürüne göre hareket ettirici aparat yaptırrım diyebiliyuosan ve yapılıp maliyeci arkadaş hee derse alısın bence APARAT üzerinde yoğunlaş
ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN ARKADAŞIM

Sedat Bey Merhaba,

bilgim dahilinde yardımcı olayım, ötv indirimli araç alabilmeniz için sağ veya sol ayak/bacağınızdan özrünüz bulunması gerekmektedir. ve almış olduğunuz sağlık kurulu raporunda "özel tertibatlı araç kullanabilir, h sınıfı ehliyet alabilir" yada "otomatik vitesli araç kullanabilir, h sınıfı ehliyet alabilir" ibaresi var ise önce ehliyetinizi daha sonra ötv indirimli aracınızı sorunsuzca (bazen bayiler sorun çıkarıyor) alabilirsiniz.

ötv'den diğer bir şekilde %90 ve yukarı özrünüz var ise faydalanabilirsiniz.

Üst Alt