Merhaba, öncelikle 2010 yılına ait B sınıfı ehliyetim var.O zaman engelli raporum yoktu. Şu anda otomatik araba kullanıyorum. İstesem manuelde kullanabilirim. Herhangi bir fiziksel engelim yoktur. 2015 yılında nefrotik sendrom % 60 ve % 34 işitme kaybı ile ortalama rapor oranı % 76 orana ait bir engelli raporum var. Herhangi bir fiziksel engelim yok. Kulağımda birebir görüşmede duyacak kapasitedeyim. Yani sağır değilim
Uzakta biraz duyma problemim var.
Ehliyetimi yine B sınıfı otomatik araba kullanacak şekilde güncel olarak yeniletmek istiyorum. Bir gün bir şekilde yine yeniletmek durumunda kalıcam. Ehliyetim eski oldu artık. Bildiğim kadarıylada yeni ehliyetler 10 sene kullanım ömrü var. Hiç bir bilgim yok yeniletmek adına. Adım adım ne yapmam gerektiği hakkında değerli bilgilerinizi rica ediyorum. Herkese cevapları için şimdiden teşekkür ederim.
Ehliyetimi yine B sınıfı otomatik araba kullanacak şekilde güncel olarak yeniletmek istiyorum. Bir gün bir şekilde yine yeniletmek durumunda kalıcam. Ehliyetim eski oldu artık. Bildiğim kadarıylada yeni ehliyetler 10 sene kullanım ömrü var. Hiç bir bilgim yok yeniletmek adına. Adım adım ne yapmam gerektiği hakkında değerli bilgilerinizi rica ediyorum. Herkese cevapları için şimdiden teşekkür ederim.